24/8

Nu har jag semester och det känns faktiskt ohyggligt skönt.
Emanuel har åkt till pappa och det blir alltid lika tomt. Dock kändes det som att lugnet behövdes här nu. Det har varit fullt upp hela veckan.

Det är bara tre ynka dagar kvar tills vi åker till Göteborg och jösses vad jag längtar. Det ska bli så jäkla roligt!! Jag kommer inte kunna sova något innan vi ska fara. =)

I morgon ska jag å syrran ut på stan i alla fall. Ska försöka hitta mig nån fin hårfärg å fixa håret innan vi far. Kanske jag lyckas hitta mig ett par tights oxå. Alla mina har gått sönder.
 Det blir chokladcigg, kaffe och fett mys med syster i mogon. Wonderbar! Känns vekligen behövligt efter den här sommaren på något vis.

Nåja, nu ner till tvätten igen

God morgon

Idag är jag uppe tidigt. Peter for iväg till jobbet för ungefär en timme sen och jag har varit ner i tvättstugan och satt igång å tvättat första maskinen. Måste nog snart ner dit igen. Det är ju bara en maskin somn funkar, den andra har varit trasig hur länge som helst nu. När jag kom dit ner såg jag att det stog att dom hade beställt en ny maskin. Toppen. Men det tar väl säkert nån vecka till å få den. Sega Din Bostad.

När jag tänker på det har vi inte fått något nytt lås än heller. Går ju fan knappt att vrida om nyckeln. Sen är det ju våran hatthylla som är trasig. Som sagt, få fingrarna ur, Din Bostad.

Har ännu inte hört nåt av läkaren så jag ska nog ringa dit och kolla om dom har fått mina provsvar. Börjar bli less på att man alltid ska jaga dom själv. Fan vad jag hatar vården idag. Vill man ha nåt gjort måste man göra det själv.

Nej nu väntar tvättstugan.

Lat dag

Idag har det inte blivit mycket gjort. Jag och Emanuel har bara varit hemma och tagit det lugnt. Vi var över till Elin en sväng och drack en kopp kaffe och surrade lite, sen var jag bara ner till tvättstugan och tog tid i morgon bitti. Har hur mycket tvätt som hellst. Egentligen skulle jag vilja ta tag i våran skrubb och göra nånting åt den, men jag har fastnat i soffan just nu. När man verkligen har tid orkar man inte ta tag i saker och ting. Lustigt det där.
Egentligen skulle jag vilja göra som Elin har gjort med sin skrubb. Göra ett litet datarum där i stället. Men vi har ju ett sånt dumt databort så jag tror inte det går. Testa kan man ju alltid.

Nej dags att göra lite krubb kanske =)

16/8

Sitter i soffan just nu och känner mig lite trött. Idag har det varit en bra dag. Vi har inte gjort så mycket mer än att spelat spel med syrran och Tom. Druckit kaffe och delat på en fet familjepizza. Ja, inte det bästa direkt för min mage, men jag åt inte så mycket.

I går kväll mådde jag verkligen inge bra, så jag gick och la mig halv nio. Hade en hejdundrande huvudvärk, ont i magen som vanligt och väldigt ont i hela kroppen. Tror jag somnade på en gång jag lagt mig. Sov faktiskt bra dock.

Och i morgon kommer Emanuel äntligen hem. Jag är ledig så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Jag vet bara att jag ska kramas med honom. Min goa lilla prins. =) Snart fyller han 4 år oxå! 4 år, herregud, han får inte bli nå större ju!




Busunge!!

Efter ett långt uppehåll...

...är jag nu tillbaka på bloggen igen =)

Sommaren har i princip bara svept förbi. Den har gått förbi obemärkt, om man säger så. Jag har ju bara jobbat hela sommaren så det har inte blivit så mycket annat.

Tja vad ska jag skriva om tro?
Kan ju berätta att jag fått problem med min mage igen. Och jag vet inte vad det är heller. Igår lämnade jag prover till läkaren, så jag hoppas att jag får svar på dom på måndag eller tisdag. Har så jäkla ont. Blir jobbigt att sitta längre stunder. Hur jag än gör så blir det inte bra. Men som sagt så hoppas jag på att det blir nån ordning på det här snart. Hittar dom inget på proverna så ska dom minsann inte komma undan för det, då får dom gå ett steg längre, dom som kallar sig för läkare.

Om två veckor ska vi i alla fall ut på en roadtrip. Jag, Peter, syrran, Tom och brorsan ska åka ner till Göteborg och ha skoj. Vi ska på Liseberg och göra stan och så vidare. Fan vad kul det ska bli. Har ju inte gjort någonting i sommar mer än jobba så det känns roligt att få åka iväg en sväng. Vi har hyrt en kampingstuga där i götet så där ska vi bo vi fem. Haha. Och så ska vi ta våran underbara bil ner. =)

Nåja, en liten uppdatering i alla fall. Jag ska lägga upp lite bilder här sen som jag tagit under sommaren, om det nu är nån som läser min blogg fortfarande =)


RSS 2.0