I morgon

I morgon kommer min älskade lilla pojk hem! Gud vad jag längtar efter honom nu!


Så var det torsdag då...

Sitter och äter frukost och känner mig lite halv risig idag. Jag ska jobba nio timmar idag och jag har faktiskt inte riktigt någon lust. Har lite ont i magen idag med å hade hellre varit hemma och tagit hand om städningen. Hur fan ska man hinna med det när man jobbar å inte hinner göra  annat?? I morgon jobbar jag åtta timmar så det känns ju liiite mindre, men innan lördan...? Hur ska man hinna städa? Kommer ju folk hit å då vill man inte att det ska se ut som en svinstia inte... Och Peter och jag vi går om varandra i dörren typ. När han kommer hem, då går jag. Känns lite trist. Och speciellt känns det jobbigt när man fortfarande inte får veta om man får fortsätta eller inte.
Nej jag ska ringa till hemtjänsten och kolla med dom om dom behöver folk. Kan va bra med lite extra jobb innan jag vet hur det blir. Annars ska jag söka något annat. Så ett tillfälligt jobb innan borde ju va bra.

Igår på jobbet hände en sak som kunde få mig att explodera!
Jag sitter i kassan, och så kommer det en karl och ska köpa strumpor. Han köper ganska många, och det är tio kr st. Men man fick bara ta tre per kund, och det fattade jag aldrig. Det blev ju att han fick betala för mycket och då kom han tillbaka och började tjafsa. Mitt upp i alltihopa ställer sig en kärring fram och gapar: "Tar det där lång tid eller ska man byta kassa??" Åh! Jag har kunnat slå den där jäkla korgen över huvudet på henne! Och så har man lust att bara fräsa tillbaka " Ja men gör det då om du tror att det går så jäääävla mycket snabbare!" Jävla påhopp! Sen när det var hennes tur stog hon där och såg så sur ut. Fan vad jag hatar sånna människor. Man gör ju det man kan när man sitter i kassorna. Tror dom det går bättre då när dom är vrång, sur och vresig mot en? Knappast.

Så tänk på det nu alla när ni ska handla; Var snäll mot kassörskorna!!






Hej och Hå i det blå...

Klockan är halv tolv nu och jag känner mig faktiskt lite trött efter dagen. Har ont i skallen som vanligt, tredje dagen på raken. Vet inte varför... =/
Har betalat mina räkningar nu oxå så nu vet man vad man har att röra sig med denna månad. Känns skönt att man faktiskt har råd att unna sig någonting =) Har till och med satt in pengar på sparkontot ^^ Duktiga jag.

Ska försöka hitta något roligt att ge Emanuel i present oxå. Har för tillfället idé torka just nu. Är så dålig på att köpa presenter... Men nåt ska jag väl hitta. Gud vad jag saknar min lilltuss nu!! Tur att han kommer på fredag kväll.

Ska lägga ut lite bilder på mina senaste inköp här oxå, så fort jag orkar, inte ikväll dock. Nu ska jag mysa med älsklingen innan vi lägger oss.



God morgon!

Idag känner jag mig riktigt pigg av någon anledning...
Ska iväg å hälpa Erika städa ur lägenheten som dom ska flytta från idag. Sen ska vi kanske ta en vända på stan innan jag börjar jobba. Blir nog skoj det =) Kanske hittar något annat roligt på stan idag. Vill köpa lite fina spännen å sånt till håret.

Nåja, nu måste jag göra mig klar =)




Hårförlängning klar!!

Ja nu är min hårförlängning klar. Och jäklar vad nöjd jag blev. Tog ett par timmar, men jag är väldigt nöjd med resultatet. Hittills i alla fall ^^ Här kommer ett par bilder.




Jag som brunett för ett tag sedan





Jag innan ny blondering och hårförlängning



Håret har fått tejp och väntar nu på att bli uppsatt=)





Detta blev resultatet






Känner mig som en annan människa hihi. Jag är som sagt jättenöjd!
Nästa gång jag ska köpa tejp till löshåret ska jag köpa tre rullar dock!!


Tack Ewa för att du ville hjälpa mig med detta =)






Nu är det dags....

Nu smäller det =P Nu har jag äntligen köpt mitt löshår så nu påbörjas mitt lilla projekt med att färga mitt lite ljusare och sätta i löshåret. Håhå vad spännande =) Peter ska få hjälpa mig fast han inte vill egentligen, men tror det kommer bli bra =)
Lika bra att sätta igång. Lägger in lite bilder när det är klart =)




Shoppa shoppa shoppa =P

Äntligen tisdag! Här ska det shoppas! Tror ni jag kunde sova igår? Nope.... Fortfarande som ett barn på julafton. Haha. Emanuel ska få sina presenter inköpta idag, men har ännu inte klurat ut riktigt vad han ska få. Vi vet en sak, men sen är det stopp. Alla mina älsklingar ska få sig nåt idag. Jag ska köpa lite leksaker till både Classe och Aya. Classe har tagit Emanuels ena boll och gnagt sönder halva i molekyler som ligger över min vardagsrumsmatta nu. På tiden han får en egen. Fast egentligen gnager han ju bara sönder alla. Men han ska få en boll ändå som vi kan ha när vi är ute på prommenad.
Och Aya som bara äter upp kläder ska få lite leksaker hon med. Som hon kan gömma under sängarna, haha.

Nej, här kan jag inte sitta, har ju massor att göra idag. Upp och iväg =P



Längtar längtar =P

Åh, i morgon ska jag äntligen ut på stan och shoppa! Hela dagen ska åt till shopping och jag har hur mycket som helst jag vill köpa. Peter kommer bli galen på mig för att jag kommer dra med honom överallt, hihi. Men det får han allt stå ut med. Iaf ska jag kolla på löshår som jag längtat efter så länge. Nu ska jag köpa igen och denna gången blir det nog blond förlängning. Vet dock inte om jag ska köpa rakt eller lite lockigt, men tror jag ska satsa på lite vågigt som jag hade förra gången.
Jag känner mig som ett barn dagen innan julafton=D Men det känns så skönt att veta att jag faktiskt har lite pengar att lägga på det jag vill ha och det jag behöver denna månad, var länge sen sist nu.

Jag och Erika ska börja träna nu oxå, och vi kommer nog sätta igång i början av september. Känns riktigt skönt och ska bli roligt att få komma igång.
Å på lördag ska vi åka till Paradisbadet med Emanuel. Vi ska ha lite kalas för honom då, lite tårta och presennter på eftermiddan när vi kommer hem. Jag måste köpa presenter till honom i morgon. =) Älsklingsgrabben min blir tre år. Va! TRE år?? Vart tog tiden vägen egentligen.... Fattar det inte. Men det ska verkligen bli roligt att ta med honom till Paradisbadet i helgen. Å vad vi ska plaska å bada =)
Jag var med och hämtade honom från dagis idag. Jösses vad han var glad över att vara på dagis. Min lilla knallhatt. =) Skönt att det går så bra på nya avdelningen, hans första dag där å allt.


Vad glad och possitiv jag känner mig ikväll, haha. Ska se på lite Most Haunted nu och mysa lite med älsklingen innan jag lägger mig. Ju tidigare man lägger sig å sover desto fortare blir det tisdag= Shoppingdag!!!

Tessan- Back In Blond

Jaha, då var man blond igen då. =) Inte riktigt den blonda färgen jag vill ha, men det kommer inom kort =)
Hade nästan glömt bort hur det kändes att vara blond, haha.












En kväll i lugn och ro...?

Sitter å ska kolla på lite Most Haunted som jag fixat hem och ska äta lite. Blir bara till att slappa resten av kvällen.
Gick väl rätt ok hos läkaren. Fick en ny så hon tog sig liiite tid med mig i alla fall. Ont gör det fortfarande, men jag hoppas dom listar ut vad det är.

Snart får man lön och jag är så otroligt shoppingsugen just nu så jag håller på att dö! Vill ha massor med saker =P

Älsklingen min jobbar med. Han for vid sju i morse och jag längtar efter honom så mkt nu! <3

Har glömt berätta att Emanuel var på dagis och hälsade på i går. Det gick jättebra. Vi fick bära honom därifrån när vi skulle åka hem, haha. Men han ville inte med pappa utan han ville åka med mamma. Mitt lilla hjärtegryn. Saknar honom här otroligt mycket med. Men nästa vecka ska han börja på dagis och då kommer saker och ting återgå till det normala. Ska bli skönt.
Det syntes på Emanuel att han saknat dagis över sommaren med. Tror jag det....


Nej nu ska jag lägga mig i soffan å mysa med lite film. ^^




Vad är sjukvård??

Nu är det inte bra med min mage igen. Jag fick tvär ont efter att jag hade varit uppe en stund, så inget jobb för mig idag, jag ska till läkaren. Och nu jävlar! Jag fick en jour tid och en ny kvinnlig läkare, och nu ska dom baske mig känna igenom min mage ordentligt.  Så trött på att aldrig få någon hjälp. Och det är detta vi betalar skatt för. Vilket BS! Och pengar ska det kosta att få en tid för undersökning oxå, sen så gör dom inget ens en gång, vad är detta??
Nej trött och less är vad man blir.
Ska iaf iväg nu strax så ska slänga mig i duschen.


Tack för att du finns mamma =)





Jobb jobb å jobb

Åh vad jag känner mig trött. Idag har jag inte ett dugg lust att jobba typ nio timmar. Fy tusan. Ångrar nästan att jag tog på mig det här passet idag, skulle ju egentligen vara ledig. Börjar bli irriterad på att jag aldrig får veta om jag får fortsätta eller inte. Jag måste ju få veta det nu, annars måste jag söka något annat för jag kan inte gå hemma igen. Var ju faktiskt förra veckan jag frågade hur det såg ut. Folk har tydligen sagt upp sig så det lär väl vara struligt, men ändå, jag vill veta! Känns ju inget kul om man bara skulle bli "utnyttjad" just nu. Visst, det är pengar för mig, men känns ändå inte roligt. Sen när dom fast anställda kommer tillbaka då åker man ut...

Blev mycket jobb prat nu i detta inlägg men som sagt känner jag mig bara irriterad och frustrerad över att bara gå å vänta. Schysst om dom bara skulle säga till i slutet av nästa vecka, å då står man ju där med skägget i brevlådan igen utan jobb och ett tag innan man hittar nåt nytt...


Nu ska jag inte skriva mer om det, för ni har väl fattat att jag är lite less. Haha =)




En tidig måndag morgon

Måndag morgon igen då och regnet öser ner ute. Fy vad tråkigt, jag hade lika gärna kunna gått å lagt mig igen, för jag blir så deprimerad när det är sånt här väder ute. Men min sol idag är att min älskade pojk kommer hem till mig. Jag är ledig idag och i morgon och det känns skönt. Jag vet inte riktigt vad jag och Emanuel ska hitta på för nåt, men... Är ju inge roligt att bara sitta hemma hela dagen, Emanuel blir ju så rastlös då....Jag med för den delen....

Vad gör alla en regnig dag som denna???




God Dag

Sitter å kikar lite på internet på elektronik grejjer och blir bra sugen på att köpa saker hit å dit. Finns massor jag vill ha. Men jag vet att jag måste satsa först och främst på det jag verkligen behöver. Och Emanuel ska få en fin present med =)

Jag och Peter funderar på att göra en resa ner till stockholm när vi fått lön. Det skulle vara superkul! =) Ska kika på lite hotell å så. Skulle va bra om vi kunde bo hyfsat centralt. Måste kolla upp hur vi är lediga och så oxå. =)

Fan vad jag Längtar efter min lön just nu!!



Kräftkalas

Hejsan igen.
Ikväll har jag varit ut till mamsen. Vi blev bjudna till grannarna på kräftkalas, och det var helt underbart mysigt måste jag säga. Älskar att käka kräftor. Är inte mycket till mat, men det är ju hela grejjen som gör det så mysigt, eller hur? =)
Trodde ju det skulle bli en stilla hemma kväll men hamnade ute hos mamma i stället. Hehe. Det var som sagt riktigt trevligt =)

Just nu känns det som att det blir sängen, är dödstrött efter all mat, och dessutom jobbet idag. Vill mysa med min go knopp oxå så =)




Nu är det lördag igen

Som vanligt hemmkommen från jobbet och ska göra lite middag. Tänkte försöka göra ett litet expriment med kyckling, får se hur det går =)
Idag är det ju lördag och jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Peter jobbar å jag har inga pengar heller. Lite trött känner jag mig så jag vet inte om jag bara ska vara hemma och slöa för mig själv. Kanske dricka lite vin och bara slappa. I morgon börjar jag jobba klockan fyra så jag har sovmorgon i morgon, hihi. Sen är jag ledig måndag och tisdag, då ska Emanuel komma till mig.
Fick ett nytt schema på jobbet idag för vecka 35. Jag är ledig två dagar den veckan. Trodde inte jag skulle få nå mera jobb. Men vem vet, vecka 36 kanske jag är utan =S


Nåja, nu ska jag laga mat, sen ut med Classe





Hej Bloggen

Idag är det dags för jobb igen. Har ju varit ledig i två dagar nu så det känns lite skönt att få jobba lite igen. Dom ringde mig från jobbet igår och frågade om jag kunde jobba på torsdag med, fast jag skulle va ledig. Jag tackade ju ja såklart. Tydligen har folk sagt upp sig. Aha, tänker jag, kanske jag har ännu större chans att få vara kvar =P Hoppas hoppas verkligen. Och jag har bara nästa vecka och kanske veckan därpå kvar att jobba. Så vi får se. Håll tummarna.

Emanuel har varit lite konstig till morgonen. Han vill inte äta nånting, dricker mest och verkar lite loj.. Fast ändå försöker han hålla ett himla liv. Hoppas han inte blir dålig bara.

Nåja. Ska göra mig i ordning nu inför jobbet.

Vad ska ni göra idag? ''




Städning....

Håller på å ska städa nu. Innan Peter hinner komma hem, hihi. Måste ju göra lite fint i sovrummet som jag sa tidigare.
Emanuel sover. Idag har han verkligen testat gränser, och ibland känns det som att jag ska explodera. Herregud. Hittade en massa bilder från när han va liten bäbis idag, och fy vad tiden går fort. Vill inte han ska bli någe större nu, hihi.

Nej, städa var det va?? =)



Rosa Mobil!

Tror ni jag är nå sugen på den här Mobilen?? Jag vet, jag har en redan, som är bland de bästa på marknaden just nu, men jag älskar den här rosa. Hihi. Man kanske kan ha två, beroende på humör?? =P















                              









Vilken är snyggast??

Är sugen på att köpa en videokamera och sitter å kollar på nätet. Jag fastnade för den här modellen. Finns i tre olika färger, tror dock jag gillar den röda mest. Men vilken tycker ni är snyggast?



Den Röda

Den Gråa


Eller den Blåa?

Kaffe

Sitter å dricker kaffe och kikar lite på internet. Brorsan å Tindra är här och jag ska snart skjutsa dom på vårdcentralen en sväng.
Idag hade jag tänkt att städa här hemma. Ser ut som rena bombnedslaget här. Får se om jag lyckas byta gardiner å så till vårt sovrum. Det är nog det värsta just nu, sovrummet. Vardagsrummet är oxå stökigt.... Pust.


Har alldeles för dåligt med kommentarer nu, skriv något tycker jag!!

Klädbutik nu på Internet

Nu har min styvmamma påbörjat sin kläd försäljning på Internet oxå, vilket jag tycker är jättekul! Kolla in sidan här. www.jiges.se

Sidan är just nu under uppbyggnad


På Jiges säljs Damkläder, Herrkläder, Ungt och Mode, Barnkläder, Underkläder, Skor och lite därtill. Själva klädbutiken ligger i Ånge.


Tessan


Jobba jobba

Happ nu ska jag iväg  jobba kväll igen. =/ Men dom passen är bäst tycker jag.
Skriver mera ikväll om jag orkar.


Tessan

Löshår!!

Nu är jag så grymt sugen på löshår. Har suttit flera dagar i streck nu och kollat och blir bara mer och mer sugen. Måste dock vänta tills jag får lön. =( Snyft... Är ju så lååång tid tills dess känns det som. Fan vad jag ska gå lös när jag väl får mina pengar, hehe^^


Tessan

God Kväll

Åhh, nu har jag varit duktig idag tycker jag. Har jobbat sen klockan tolv, kom sen hem vid halv nio och tog en 45 minuters prommenad med Classe. Har gjort mig några ägg mackor och nu sitter jag bara och myser i soffan. Snart kommer älsklingen hem oxå. I morgon är han ledig och jag jobbar eftermiddag. Känns najs =P 

Jag vill ha min lön nu!! Har sånt otroligt shoppingsug nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Haha. Handla handla handla =P

Vad gör alla andra ikväll då??

Tessan


Caffe Latte älskare!!!

Alla ni som vill göra goda caffe lattes hemma borde pröva Milkos Ekologiska Lattemjölk! Köpte en sån idag å gud vad god latte det blev hihi.



Eftermiddan...

Har nyss varit och handlat lite nu mes brorsan å barnen. Vi tänkte käka tillsammans ikväll å det blir spaghetti å Köttfärssås. Ska bli gott =P Kul med lite sällskap oxå nu när Peter jobbar. Det är ju inge kul att äta middag bara själv heller...

Ikväll tänkte jag baka lite muffins med Emanuel oxå. Kan bli skoj. Och kladdigt, haha. Har hittat lite recept på vad jag skulle vilja göra, men lär nog bli chokladmuffins =)

Nåja, nu ska jag plocka ihop lite innan det blir middag.


Tessan

Kramsången

Jag och Emanuel har lyssnat på denna låt några gånger nu och till slut så somnade han =) Kunde inte låta bli att lägga upp den här =)





Den är ju för söt ^^ Kram på alla där ute


Inte något särskillt

Lördag kväll och jag sitter i soffan nyss hemkommen från jobbet. Äter Ben&Jerrys glass som vanligt och känner mig ganska trött. Har fått ett shoppingsug oxå. Längtar till jag får pengar så jag kan köpa å sätta i löshår =P

Äh, jag har inte nånting att skriva om ikväll, tror jag ska gå å lägga mig. I morgon kommer Emanuel i alla fall =)



Tessan

Min lilla tårtsmula

Fan vad jag längtar efter min lilla pojk nu! Var meningen att han skulle komma till mig idag men så blev det inte. Och fan vad jag längtar tills han börjar på dagis igen! Då är han hos mig en hel vecka i taget!
Ibland blir jag lite irriterad på att bara en part ska bestämma. Och ibland önskar jag att jag hade ett jobb med lite bättre tider. Men å andra sidan, jag vet ju inte ens hur länge jag får jobba kvar, och jag kanske inte ens får fortsätta där sedan. Det är det som är det värsta just nu- att inte veta....


Sötisen =)

Tänk att han fyller tre år om lite mindre än en månad. Helt otroligt. Tiden bara rusar iväg. =) Men jag vet allt vad jag ska köpa till honom när han fyller år. Hihi. Måste bara säga att jag älskar den där bilden på honom. Haha. Hela min lilla Emanuel lyser och jag fylls med glädje varje gång jag ser den. Ska förstora upp den å ha en Stoooor planch på väggen tror jag. =)




Det här ser väl mysigt ut? Emanuel ser ut som en liten farbror i fotöljen, hihi. Påminner lite om min pappa tycker jag =P Hehe. Han satt alltid och vickade stortårna i fotöljen. Gör väl än oxå ^^




Detta är väl kärlek =) Mina små sötisar, so goa man kan bli helt enkelt

En ny dag med nya möjligheter

Idag mår min mage ungefär samma som vanligt. Men jag känner mig lite gladare idag faktiskt. Jag har en sak jag ska göra idag som ger mig höga förhoppningar, men jag tänker inte tala om vad det är riktigt än =)
Ska iväg om ungefär en timme, ska göra det jag ska idag, lämna Classe hos mamma å sen till jobbet. Jobbar kväll ikväll och tycker det är bästa passet =)
Det är väl bäst man tar å gör sig i ordning kanske. Skriver mera ikväll ;)


Tessan

Jäkla skit

Idag krånglar magen igen. Har ont som fan. Orkade inte jobba alls idag. Klarade två timmar sen for jag hem. Kallsvettas och känner mig lite små varm. Vette katten vad som är fel.  =( I morgon ska jag ringa igen å se om jag kan få en ny tid till en undersökning. Dålig sjukvård nu för tiden tycker jag. Och det ska vi betala skatt för? För att bli dåligt behandlade och inte ens kan få ordentlig hjälp när man har ont. Skärpning!!

Måndag morgon

Sitter och dricker kaffe och försöker vakna till liv. Idag är jag ledig och min lill plutt ska komma hem till mig. =) Men först ska nog jag och erika gå och fika en sväng. Få se om Emanuel får följa med då =) Det blåser som fan ute just nu så jag har egentligen ingen vidare lust att gå på stan. Men men....

Classe ligger som en boll här intill mig. Haha. Är det bara jag som har en morgon trött hund?? Och katten ligger i fotöljen och tvättar sig. Hon blir så fin så ^^
Nej det är väl kanske bäst att man gör sig i ordning nu och ger sig iväg.



<3 Tessan


Hej Bloggen

Godkväll.
Sitter hemma nu i soffan efter jobbet i kväll och tittar på "Hemsökta Hus". Ganska spännande. Och utanför blåser och regnar det. Känns verkligen som om det ska bli oväder.

Idag slingade jag mitt hår igen. Skulle nog haft i färgen en liten stund till tror jag, men lite ljusare blev det iaf. Jag har funderingar på att förlänga mitt hår igen. Vet dock inte riktigt om jag ska göra som förra gången eller hur jag ska göra. Är det nån som har har syntetshår eller testat det? Skulle va intressant att veta vad ni tyckte =)


Nu ska jag kika vidare på tvn =)


Tessan


RSS 2.0