Emanuel

Nu är han äntligen hemma hos mig min lilla ögonsten. =) Känns så skönt så.




Hejsan hoppsan =)

Idag har det varit en bra dag. Har hunnit med en del faktiskt =) Och inte har jag haft så ont heller. Visst har det kännts men lite bättre än igår. 
Blev förresten väldigt illamående innan jag la mig i går kväll. Fick värsta huvudvärken och sen mådde jag illa och det var som att hela min kropp blev en enda stor deg klump, ville liksom inte lyda mig. Kändes inget vidare...

Men idag har jag iaf varit och fikat på Barista med Erika. Åh, vad jag gillar det fiket=) Så himla mysigt. Vi kunde nog ha suttit där hela dagen tror jag, haha. 
Sen så gick vi runt lite på stan och kikade. Köpte äntligen en korthållare till min älskling. Så nu ska han väl kunna hålla reda på alla sina kort ^^  Jag köpte faktiskt en lika dan för jag tyckte dom va så fina. Man kan ha ett eget kort eller bild i den så framsidan är liksom genomskinlig. Tyckte det var fränt och lite eget. =)

Sen så var jag å lämnade Classe pojken hos mamma. Jobbade från fyra till tio och tiden gick väldigt fort. Inte minsta lilla problem idag faktiskt. Så det kändes himla bra =)

I morgon kommer Emanuel igen och ska vara hos mig till på torsdag eftermiddag. Gud vad skönt det ska bli när dagis börjar igen och han är hos mig på bestämda tider och inte bara hipp som happ.

Åh nu känns det som att jag bara vill krypa ner i min säng och riktigt myyyysa innan jag somnar. =)

Sov gott!



Tessan

Mat =P

Kan säga att min tröst-stund lyckades. Har legat på balkongen ett par timmar och bara jäst. Har fortfarande ont dock. Nu är älsklingen hemma och vi tänkte göra lite mat. Blir kött. Kött kött kött! =P I lööööve it! Så lite mer självömkan blir det ikväll. Hehe. Ibland måste man faktiskt få skämma bort sig själv. ^^
 
Bäst att fixa maten nu, börjar faktiskt bli lite hungrig, trots all choklad. Måste förresten säga att det var en av dom godaste jag ätit =P Kött och Choklad= <3


Redo för att slappa

...Och tycka lite synd om sig själv tröst blev detta....





Pest och pina

Idag mår jag skit.
Var till läkaren i morse och fick ta lite prover så nu lär man få vänta ett halvår eller så innan man får nåt svar på vad det kan vara för fel med min mage. Fick mens i morse och har fan ännu mer ont i magen tack vare det. Drygt!! Jag ser fan ut som en blåsfisk!
Ligger nerbäddad i soffan och tycker synd om mig själv. Längtar otroligt mycket efter Emanuel faktiskt. Han ville inte åka ifrån mamma i morse. Kändes både bra och dåligt. 
Funderar på om jag ska åka upp på macken eller till affären och köpa mig något att knapra på. Som vanligt är jag helt beroende av choklad när jag har den här Roliga perioden...

Classe behöver gå ut oxå så han får nog följa med till affären. Två saker gjorda på en och samma gång. Sen blir det nog soffan igen. Kanske se nån film.


Later folks


Tessan

Söndagen den 27:e

Hejsan hoppsan. Denna helg har rusat förbi. Har både jobbat och hunnit va ledig. Tindra har fyllt år så det har varit lite kalas hos brorsan och så. Hela 6 år fyllde hon. Stor tjej nu mera =)

Ikväll har jag städat ihop lite här hemma. Fortfarande mycket att göra, men det ser iaf liiiite bättre ut. Det är så himla kvavt här inne så jag vet inte vad. Håller på att vädra med balkongdörren öppen men ändå kommer det inte in någon luft känns det som.
Snart kommer älsklingen hem oxå. Längtar efter honom. Han har jobbat hela dagen och det känns så tomt att vara utan honom. Han har förresten tömt och lämnat ifrån sig sin lägenhet, så nu bor vi tillsammans!  Känns så bra. Men det är som sagt en del att göra här hemma, har inte fått någon bra ordning ännu.

I morrn ska jag till läkaren och jag börjar bli lite nervös faktiskt. Jag vet ju inte om det kommer hända någonting eller om dom kommer skicka hem mig med nåt jäkla piller igen. Då blir jag arg. Hatar läkare.

Kanske bäst att lägga sig snart så man orkar upp i morgon.


Tessan

Blech

God morgon världen.

Idag har jag....


  • Druckit en kopp kaffe ( Trots min dåliga mage)

  • Ringt läkaren (å tom fått en tid!)

  • Nästan strypt katten ( Hon har gnagt sönder ytterligare en sladd, så Peter kommer inte att bli glad..)

  • Insett att vi skulle behöva fler garderober...


Skallebank

Hemma igen med en dundrande huvudvärk och ont i magen fortfarande. Jobbet gick inget vidare idag men hyfsat snabbt ändå.
I morgon ska jag ringa läkaren. Är trött på min jävla mage som bara ska krångla hela tiden.
Näpp så jag hade tänkt att bara va hemma i morgon, beroende på vad läkaren säger då...

Nu ska jag nog krypa i säng och mysa med älsklingen.



Tessan

Lungt...

Jag och Emanuel är bara hemma och tar det lugnt. Har fortfarande ont i magen så jag vet inte hur jag ska göra med jobbet. Tror jag får testa att gå dit. Fast egentligen har jag ingen lust alls idag. Men kvällarna brukar gå snabbt så man får ju hoppas att även denna gör det. Tycker bättre om att jobba kvällar än dagar.

Längtar efter min Peter oxå. Mycket. <3

Fick en H&M tidning nu på posten så jag tror jag ska ta å läsa lite i den en stund.

Later...


Tessan

Aj aj

God morgon bloggen.
Eller god och god.... I natt har jag haft sånna jävulska magsmärtor så jag trodde jag skulle avlida. Tror att min magkatarr är tillbaka och det känns inte alls bra =S Vaknade nån gång mellan tre och fyra i natt och drack flera glas vatten för jag trodde att det skulle släppa. Ok- för en stund. Sen började det om! Jag är helt slut i kroppen idag och vet inte om jag ska jobba eller vara hemma. Börjar ju inte förns fyra så jag ska känna efter ett litet tag till å se om jag orkar med mig.

Nåja, over and out...


Tessan

Hej Bloggen

Sitter hemma just nu och slöar lite. Emanuel är hemma med och tittar på Skrotisse, haha =) Har varit ute en sväng på stan och fikat med Erika. Världens godaste latte, med vanlijsmak. En ny favorit måste jag säga. Tror jag kommer hänga där så fort jag har tid =) Ett riktigt mysigt ställe.
Sen var jag och Emanuel ute och blåste lite såpbubblor. Gick inget vidare måste jag säga, men Manne tyckte det var kul =)

Erika kommer hit senare och vi hade tänkt dricka lite vin, surra massa strunt och bara ha det trevligt. =) Skojsigt skojsigt^^


Tessan

Hi hi

Puh! Hemma nu och sitter framför datorn med glass i högsta hugg. Njuter. I morgon är jag Ledig!! Så skönt. Sen börjar jag inte förns på eftermiddan på onsdag. =P
Och min lillknopp kommer i morgon. Längtar! Sen så får vi se om jag och Erika ska hitta på nånting. Skoj skoj =)

Tävlar =)

Är med och tävlar om ett jättefint halsband som är gjort av Caspelihna.

Kolla in hennes sida Här

God morgon världen

Ny dag och nya tag. =)

Idag börjar jag inte jobba förns 16 så det känns bra. Ska ta en slapp dag innan jobbet tror jag. Börjar få ett litet shopping sug nu igen och längtar tills lönen kommer. Ska bli spännade att se vad man har lyckats knega ihop för peningar = )
Ska dricka lite kaffe nu och kika runt lite på nätet .


Tessan

Kattproblem!!

Förgrymmade katt! Jag blir vansinnig på henne. Hon tuggar sönder mina kläder. Jag fattar inte varför det är så kul. Hon har både leksaker och mat får hon tillräckligt. Ändå tuggar hom sönder mina kläder. Flera bh:ar  och mitt favvo linne i natt. Jag vet inte vad jag ska göra med henne!

Är det nån fler som har/haft liknande problem??


Tessan

Fy Fanken

Ja, fy fanken vilken pers det har varit idag på jobbet. Fredag och naturligtvis ska alla i hela landet handla idag. Storhandla!! Höll på att stressa ihjäl mig. Och folk blir så sura när dom måste stå i kö och vänta ett par minuter.
Nu känner jag mig verkligen trött. Men jag är ledig i morgon så det känns skönt faktiskt. Har fått hem lillknoppen min så vi ska nog bara mysa hela helgen. Eller ja, han far ju på söndag morgon till pappa igen, men lite tid har vi ju tillsammans. =)

Nä, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva ikväll. Ska nog glo lite på tv eller nåt, tills Peter kommer hem <3

Tessan

Hehe

Hittade just en skojig bild på Classe, måste lägga upp den här ^^

Är han inte söt min lilla vovve? <3

Tessan



Ostkrok??

Jösses, jag måste ha sovit som en jäkla ostkrok i natt alltså för jag har otroligt ont i hela kroppen. Nacken, ryggen och benen... Tror jag måste skaffa mig bättre kuddar eller nåt...

Tessan

Kaffe är gott

Sitter å dricker kaffe så här på förmiddan och njuter av mitt halv färdiga vardagsrum. Ska möblera om lite till innan det är helt klart. Och så ska vi flytta ena fotöljen in till sovrummet, Peters två små stolar och ett litet bord ska få stå i hallen under spegeln. Kommer nog bli bra. Känns bra att han håller på att flytta in här nu. Vi har fått in hans dator med tv-out oxå så helt perfekt =)

Nej nu får det bli lite mera kaffe, sen ska vi kanske ta och bege oss ut i solen =)

Tessan

Soffor soffor soffor

Jag är instängd i ett hörn i mitt vardagsrum. Det står tre soffor här i mitt lilla rum och två fotöljer. Peter ligger och halvsover i en av dom, haha =)
Ja idag tog Peter hit sina två vita mysiga soffor, och min slita fula svart-gråa ska till brorsan alldeles strax. Sånna här gånger är det ju bra att man bor grannar. Rätt över gräsmattan bara =) Det fattas dock två dynor till den ena soffan som glömdes kvar i Peters lägenhet. Men dom ska vi ta hit i morgon. Hoppas det blir bra. Nu kanske man äntligen kan mysa i vardagsrummet, i en Soffa dessutom. =)


Tessan

...

Jaha, så var det dags för en ny arbetsdag igen. Ska jobba från klockan tre till nio ikväll. Ett ganska soft pass att jobba så känns skönt. Borde få i mig nåt att äta innan, känner mig lite hungrig. Classe behöver visst ut oxå.

Aja, inte så mkt skrivet just nu, men... =)


Tessan

En Dag Till

Hemma nu efter en härlig dag.
Har varit på dopet nu och det var trevligt. Gick väldigt snabbt dock. Lilla Moa var så söt. =)
Har fått hem min lillknopp oxå. Jösses vad han växer. Så skönt att ha honom hemma nu ett par dagar.

Sitter å kikar på Det Okända. Synd att det är repris, gillar sånna program. Spännande =P Är Hemsökta Hus senare ikväll så det ska jag oxå se. Käka lite glass kanske.

Jobb Jobb

Nu ska man iväg och jobba igen =) Känner mig lite trött idag med men tror den här dagen kommer bli bra ändå.
Har blivit bjuden på dop på söndag. Syrran ska döpa sin dotter Moa så vi ska nog åka dit tror jag. Skoj med dop =)
Nej nu är det nog dax att åka till jobbet.


Tessan

Emanuel

Gud vad jag saknar min lilla pojk just nu!!! Så himla otroligt mycket !!



Trööött!

Jobbat sen klockan tolv idag och jag känner mig lite trött. Kom inte från jobbet förn typ tjugo i nio fastän jag slutade klockan åtta egentligen. Det är väl typiskt att allt ska krångla när man ska sluta. Slår aldrig fel.

I morgon är jag i alla fall ledig och jag hoppas det blir fint väder. Så man kan sola sig lite till ^^ Får se om jag ska träffa Erika en sväng på stan eller vad som händer. Ska vara med älsklingen oxå =) Och så kanske en prommenad med Classe.
Men först av allt ska jag sooooova =P


Tessan

God Morgon

Gäsp! Idag känner jag mig väldigt konstig i kroppen måste jag säga. Stel å ont i nacken å ryggen. Vette tusan hur jag har sovit i natt. Somnade i alla fall som en klubbad oxe i går. Haha. Märks att man inte är helt van att jobba än. Men det är kul. Och lär kännas ännu bättre när man får lönen. Idag jobbar jag från tolv till åtta ikväll. Känns som ett halvdrygt pass. Men det får väl gå ändå. Det är ju söndag. Mycket pengar. Och söndagar är helt värdelösa ändå, finns aldrig nåt att göra. I morgon är jag ledig iaf så det ska bli härligt.

Så tomt utan min Emanuel här hemma. Saknar honom otroligt mycket och det bara värker i mig när han inte är hemma, min lilla bråkstake =) Känns som att nästa gång han är hemma ska jag inte lämna ifrån mig honom något mer.

Ska ta och äta något nu. Och så ska jag ringa å kolla så allt är väl med min lilla pojk. <3


Tessan

"Tävling" Nerlagd

Måste tyvärr säga att tävlingen är nerlagd pga för lite tävlande. Lite tråkigt. Så om det blir någon mer tävling är jag osäker på.

Uppdaterat dåligt

Har varit dålig på att skriva nu på ett par dagar men jag har haft en del för mig. Mest jobbat. jobbar typ bara eftermiddagar och när man kommer hem stupar man i säng. Men men, skönt att få jobba iaf =)


Tessan

RSS 2.0