Hejsan hoppsan

Idag har jag äntligen fått fingrarna ur och skrivit ut lite jobb intresse papper på Arbetsförmedlingen. Så nu ska jag skicka ut lite papper och hoppas att någon kanske blir intresserad och vill anställa lilla mig. Eller i alla fall ge mig lite extra jobb.

Ska strax åka och hämta Peter från jobbet. Vi ska handla lite saker hade vi tänkt. Och så ska jag hämta Sickan på busstationen, så jag ska möta upp morsan där.

Så det är väl bäst man tar och ger sig iväg då =)

Blommor

Igår när jag hämtade Peter efter jobbet fick jag dessa underbara blommor. Helt enkelt ljuvliga=)









Underbara blommor. Älskar dig Peter <3

Seeeg!

Idag kan jag inte tänka känns det som. Är helt väck i huvudet och väldigt trött. Har en massa saker jag skulle behöva göra men jag kommer liksom igen vart. Kan som sagt inte tänka. Emanuel är på dagis och Peter jobbar. Här sitter jag och kan inte ta mig för det jag ska. Suck. Man kanske bara skulle ta och lägga sig och sova hela dagen. Men det blir ju inget gjort då heller tyvärr. Men man slipper tänka =D

Pust

Jösses, jag är helt slut, har varit å simmat. Det var riktigt skönt faktiskt. Bra för min rygg. Känns som jag har en låsning eller nåt. Kanske inte så bra att simma när man är förkyld men men.
Emanuel låg i badet han med när jag kom hem =) Men nu ska jag lägga honom. Det är ju dagis i morgon.
Sen blir det nog bara att lägga sig i soffan eller sängen å kika på film =)

Halloj

Har just lämnat Emanuel på dagis och sitter och dricker en kopp kaffe.  Idag är det kallt ute. Usch, vill inte ha vinter.

Vi ska åka å kolla på vad det är för fel på bilen nu. Får hoppas att det inte är något större fel, för det har vi verkligen inte råd med nu. Hugaligen. =S Alltid är det nåt.

1 År!

Idag firar jag och älsklingen ett år tillsammans. Jösses vad tiden går fort =) Så jag vill bara säga att:

Jag älskar dig Peter!!

Äntligen!!

Äntligen är vi klara! Fan vad skönt det känns. Och bra blev det oxå. Fast det tog ju sin lilla tid, men det var det värt. Hoppas jag =) Vi fick ta det stora sovrummet igen i alla fall för annars fick vi inte plats med sängen, haha. Åh det ska bli så skönt at äntligen få sova i en riktig säng. Vill lägga mig redan nu därför.

Såhär blev det i alla fall. Dessvärre lite mörka bilder.



Älsklingen försöker knåpa ihop hur det ska vara. =)




Resultatet av hårt slit hela lördag kväll



Får lägga in en bättre bild när vi fixat ordentligt, för just nu har vi grejjer överallt eftersom vi bara bytte så snabbt rum med Emanuel. Men det känns underbart =)

Ah, bara att Sova!!

Säng säng säng

Åh vad jag längtar tills i morgon nu! Bara en endaste natt kvar i den här rackarns säng madrassen.

Satt å kollade på internet på den sängen vi ska köpa, å här är en bild på den.

Bild från Ikea




Den är snygg tycker jag. Längtar längtar =P

Fredag =P

Ja jag får väl skriva som alla "storbloggare" gör. Ursäkta för dålig uppdatering! =D

Idag ska jag äntligen på den där intervjun som har blivit uppskjuten så länge! Vet inte om jag kan kalla det intervju, men jag ska i alla fall träffa arbetsgivaren och han lär väl ställa en del frågor å så. Får väl se hur det går. Känns lite nervöst. Egentligen vill jag inte jobba där, men vi måste ju ha pengarna. En jäkla kyrkråtta är vad man är.

Längtar i alla fall oroligt mycket tills i morgon, för då åker eländet vi har till säng ut, och in kommer en ny =P Jösses vad skönt det ska bli. Min rygg pallar nog inte mer än en natt till på den där dynan. Jag och Peter bestämde att vi skulle köpa en sängstomme med på samma gång, så äntligen kan vi kanske få lite ordning i vårt sovrum=)

Idag efter intervjun tänkte jag åka hem och börja städa ihop lite. Ser ut som ett bombnedslag här sen vi började byta rum till Emanuel igen. Haha. Fick skäll av Tindra igår, så lika bra att göra det snyggt tills nästa gång hon kommer =P

Nej, nu ska jag göra mig i ordning =)

Söndagens händelse....

Dagens händelse var idag att byta däck på min bil. Det gick ju hyfsat bra måste jag säga. Så nu vågar man ju köra på morgonen i alla fall =) Lite hjälp hade vi ju oxå =)

Fröken Rosa och Farbror Blå, haha=)


Nu är Emanuel hos pappa och det känns så tomt utan honom igen. Att en hel vecka ska gå så himla fort!
Har tvättstuga ikväll, men har inte så mycket att tvätta. Så jag vet inte riktigt  vad jag ska hitta på mera ikväll. Tänkte ta en promenad med Classe men vågar nog inte gå så långt med honom eftersom han blev lite halt på ena benet efter igår när vi var på Tarzanstigen med barnen. Han sprang så han lyckades riva upp två sår på magen och sen blev han halt när han kom hem. Tokiga hund.



Bäst man tar och beger sig ner till tvättstugan igen nu. Blä....


Cupcake

Tog och bakade lite cupcakes i förr går kväll och dom blev ( hör och häpna) ljuvliga! Var längesedan jag bakade så det blev så bra, så nu fick jag blodad tand =)


God morgon god morgon

Den här natten har varit ko lugn och jag har sovit skönt. Förutom att jag har otroligt ont i ryggen så har jag sovit jäkligt skönt i natt. Måste bero på rummet. Peter sov oxå bättre i det här.
Emanuel fick vara hemma från dagis idag. Han kändes lite varm med nu i morse så lika bra det.

Idag har jag massor att göra här hemma. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Ska i alla fall fixa ordning på både Emanuels och vårat sovrum. Så det kan ju ta lite tid. Sen ska jag diska å fixa ordning här i köket för här ser det som vanligt ut som att någon har släppt en bomb.
Sen ska jag faktiskt baka lite cupcakes hade jag tänkt. Försöka mig på i alla fall =P Ska bli skoj.

Så ser min dag ut i alla fall ^^
Vad har ni andra för er?

Bland Sängdynor och Leksaker....

Efter morgonens upptäckt i köket  fick jag och Peter nåt cp ryck i kväll och tog och bytte sovrum med Emanuel. Nu har vi rummet innanför köket, vilket betyder att vi hör honom bättre när han är uppe tidigt om morgonen. Och slipper för hoppningsvis fler olyckliga händelser i köket.
Vi har dock en del grejjer kvar att fixa. Dom flesta av Emanuels grejjer står i hörnet i vardagsrummet nu. Emanuel har fått feber så det blev inte mycket mer gjort ikväll.
Tänkte jag skulle baka lite muffins oxå efter att ha läst syrrans blogg, men jag vet inte om jag orkar ikväll. Ska se Det Okända med klockan åtta. Så vi får se vad som händer efter det.

Gud vad jag längtar efter en större säng nu!!

Det är rart med barn...

Ja det här var det jag hittade i mitt kök när jag klev upp i morse...













Undrar just vem som varit i farten... Kan han heta Emanuel tro??

Lite Bilder

Tänkte jg skulle lägga in lite bilder från helgen. Har varit lite dåligt med det nu. Skulle behöva en kamera tror jag =D




Söta Sickan ^^







Älskade Classe



Emanuel Och Frasse =)

Jobb jobb å jobb

Jahapp, idag var jag in på arbetsförmedlingen igen. Känns som man kommer att få gå där för alltid just nu. Fan, jag måste verkligen hitta ett jobb NU för annars måste jag gå på nån jävla praktik eller jobb coach eller något sånt å det vill jag verkligen inte!! Fy fan. Är det inte meningen att dom ska hjälpa folk få jobb å inte hålla på med sån där skit i flera år?! Vad irriterad jag blir.

Bäst att tänka på annat en stund, annars är jag väl som ett åskmoln när älsklingen kommer hem =D

Hej hopp!

Idag är det lördag och jag sov till klockan var halv tolv. Snacka om attj ag känner mig trött.

Intervjun igår gick väl bra. Men jäklar vad han grillade mig. Höll på i en och en halv timme med en massa konstiga fågor. Usch, jag skämdes nästan. Men jag hoppas att det kan bli något. Inte det mest glamourösa stället att jobba på, men det är ju pengar så man får väl ta det man får.

Var å bowlade i går kväll oxå. Haha, jag krossade dom andra i första omgången =P Har blivit bättre. Ändå var det ganska länge sedan jag bowlade sist. Roligt var det i alla fall =)

Idag ska vi åka och hämta en dator hos Peters föräldrar. Man får ju skämmas att man inte hälsar på dom oftare. Ska bli roligt att träffa dom igen i alla fall =)


I morgon kommer Emanuel hem oxå. Gud, vad jag längtar efter min unge nu! Det är så tomt här hemma så jag vill inte ens ha dörren till hans rum öppen. Som ett stort svart hål där. =(

Skulle behövt fixat til lite på hans rum oxå. Så tråkigt där inne nu. Gått igenom en massa leksaker han inte leker med och slänga eller gömma undan i förådet. Vill köpa någon snygg hylla och sätta upp på hans rum oxå. Känns så tomt där på något vis. Ska göra det innan han kommer hem tror jag. Älskade pojk.


En ny dag

God Morgon.
I natt har jag sovit lite bättre i alla fall, men har ont i ryggen. Jag vill verkligen ha en ny säng nu. Är inge skönt att ligga på golvet längre. Madrassen är så obehaglig. Plus att när man är två vuxna och tre djur i sängen blir det trångt, haha.

Idag hoppas jag att intervjun blir av i alla fall. Sophie hade fått e massa knasiga frågor som egentligen inte hade med intervjun att göra, så det är väl lika bra att förbereda sig, haha.
Sen så ska vi bowla ikväll. Jag, Peter Andreas och Buken. Blir nog skoj det =) Är inte så bra på att bowla men det är kul att försöka iaf.

Nu ska jag klä på mig och gå ut en sväng med hundarna

Gött

Ligger nerbäddad i soffan med datorn i knät. Sickan är här nu oxå och hon liggen i mitt knä hon med. Att en sån liten hund kan bli så stor, haha =)

Det blev ingen intervju idag i alla fall. Han som jag skulle träffa blev tvungen att fixa något så jag ska dit i morgon i stället. Och naturligtvis så skulle det krångla med papperna på arbetsförmedlingen. Jävla skit. Jag fick maila papperna till honom i stället, så jag hoppas han kan läsa dom.

Nej det är väl kanske bäst att ta på sig lite kläder och kila ut med hundarna en liten sväng.

Nervös

Idag ska jag på en jobb interjvu och jag känner mig ganska så nervös.
Kunde inte sova nåt bra i natt heller, sängen är så hemsk att sova i nu så jag känner mig som en ostkrok när jag kliver upp. Plus att jag är så understimulerad nu av att bara gå hemma och inte göra nånting.

Ska på arbetsförmedlingen om en stund och skriva ut papper till intervjun. Sen ska jag hälsa på Erika en sväng å se hur det ser ut i nya lägenheten. Dom har precis flyttat in så det ska bli kul att se hur dom har fått till. =)
Efter intervjun tänkte jag åka ut till mamsen och hämta Sickan. Vi ska vara hundvakt till henne i helgen då mamma och R åker till Stockholm. Ska bli skoj =) Blir nog en dag med saker att göra i alla fall.

Måndag

Jahapp nu var det måndag igen då.
Idag är det i alla fall fint väder, så det är skönt. Otroligt trött på regnet nu. Det märks att hösten är här.

Idag vet jag inte riktigtvd jag ska göra. Jag ska i alla fall ta och skicka iväg en jobb ansökan. Hatar att skriva ihop en, men jag måste. Har en arbetsintervju på gång oxå på torsdag. Inte världens bästa job kanske, men jag får pengar i alla fall. Det behövs verkligen nu.

Annars hade jag nog tänkt åka och handla lite små saker som jag behöver. Skule behöva städa här hemma oxå, igen.
Och så ska jag ta en prommenad med Classe förstår =)

Vad har ni för er idag?

Tyra Banks

 


Denna är väl bra? Haha!

Mitt 170:e inlägg =)

God morgon.
Detta är mitt 170:e inlägg! Det är väl bra? Fast hade nog kunnat vara flera vid det här laget.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska nog följa med Ewa och Tindra till stan. Skulle vara nån kanelbullens dag grejs på kulturmagasinet för barnen så vi kanske åker dit med ungarna en sväng.
Annars hade jag tänkt åka till morsan. Andreas ska ha födelsedags fest ikväll, men vi kan tyärr inte vara med, så jag åker dit å hälsar på en stund innan i stället. Peter jobbar hela dagen och kvällen. Lite trist.
Hörde dock att de andra vikarierna som jobbade på ica hade fått mer extra jobb, så jag ska tamejfan ringa dit å kolla jag med! Jag är en av dom bästa så varför ska dom inte ge mig jobb med?

Emanuel sitter i badet. Han gillar att bada på morgonen =) Sötisen där. Är väl bäst man plockar upp honom snart.


Vad ska ni göra en lördag som denna??

Glad

Oh, äntligen har jag fått till så jag kan föra över bilder till datorn. Haha, vad dum man känner sig när man inte kan eller förstår hur man ska göra. Men nu vet jag i alla fall så nu är det bara att ta en massa bilder=)

God Morgon

Idag fick jag sova lite längre än förut i veckan, men ändå känner jag mig tok trött. Vet inte vad det är. Sitter här med en kopp kaffe. Emanuel ser på tv. Han har nyss badat. Go knoppen.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Syrran pratade om att hon ville ta en sväng på stan å se om hon kunde hitta nå kläder. Så jag kanske följer med henne. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på. Det är ju uppehåll nu i alla fall. =)

100 Feet!!





Den här filmen såg jag och Peter i går kväll. Detta är en film som måste ses. Jag har inte fått ur den ur huvudet än!! *ryys*

Trött

Jösses vad jag är trött på allt regn. Man blir ju så trött själv och orkar inte göra nånting nästan. Idag har jag inte gjort mycket i alla fall.  Regn och blåst... Mörkt är det oxå. Nu går man nog in i trötthetsperioden.
Får väl se om det händer något roligt i morgon i stället. =) Och hoppas att det blir bättre väder!

Myspys

Sitter framför tvn nu och ska se på Det Okända. Har köpt munkar idag igen, kunde inte låta bli, hihi. Så jag och Peter ska nog fika lite strax. Blir rent av en myskväll ^^



Nytt Nytt Nytt

Åh vad skönt det känns. Vad lätt det känns. Och vad snabbt det går!

Jag har skaffat en ny dator! Och jäklar vad jag är nöjd. Ja åtminstone av det lilla jag har hunnit använda den =) Nu kan jag sitta framför datorn utan problem och elände, hur länge jag vill =) Så himla skönt!

Jag klippte mig igår oxå. Jösses, vad det känns kort. Men samtidigt skönt. Jag gillar den här frisyren. Lite ovant bara. Inte så konstigt när man gick från långt till lite mer uppklippt på en gång, haha. =)

Jag ska lägga in några bilder när jag kommit på hur man gör, haha =)


RSS 2.0