Igår...

Fan vad trist väder det är idag då =( Det som var så fint igår. Å så ska det regna. Suck. Man undrar ju vart den utlovade rekord värmen har tagit vägen....

Igår hade vi en jättebra dag. Vi åkte in till stan, tog en glass å satte oss på en filt längs ån. Sen köpte vi lite kaffe å satt där å myste. Var ju varmt igår.
Sen så for jag och Emanuel till mamma en sväng medans Peter var på Gymet. Så det va en bra dag igår =)

Tessan

Mmm

Så skönt att vara hemma igen. Har duschat och sitter nu framför datorn å käkar glass. Sneglar lite på Sagan om Ringen. Är man inte lite less på den filmen så säg? Ändå kikar man på den haha.
Jobbet idag gick bra. Men otroligt mycket folk! Fattar inte varför folk ska handla kl tio på en torsdag kväll heller, precis till stängning liksom. Hmpf.
Nä, nu är jag ledig fram till söndag eftermiddag så nu ska jag bara njuta hela helgen hade jag tänkt =) Känns riktigt bra. I morgon kommer ju Emanuel med, åh vad roligt =P Vad jag längtar efter min lilla pojke nu!!

Tessan

Snart Jobb

Sitter hos Peter just nu och ska strax åka till jobbet. Vi har varit en sväng på stan och kikat lite. Köpte lite kläder åt Emanuel. Sen åt vi lite lunch. Taccobuffé. =P
Classe sitter här i knät på Peter med sina Rådjurs ögon och jag får så dåligt samvetw över att jag snart måste lämna honom. Han kommer ju dock vara med Peter, men jag får ändå dåligt samvete då han ser ut sådär..

Jobbar kväll nu till klockan tio, sedan är jag ledig fredag och lördag. Jobbar eftermiddag på söndag. Känns skönt måste jag säga.
Nåja jag skriver mera när jag kommer hem ikväll. =)

Tessan

En ny dag igen

Dricker mitt kaffe och känner mig väldigt trött. Var upp kl halv sex i morse och skjutsade Ewa till jobbet. For hem och la mig å sov igen men vaknade då telefonen ringde. Det var Dagis som ville veta lite om Emanuels ledighet i sommar. Sen va det bara att kliva upp igen då.
Så idag ska jag å Peter gå en sväng på stan å kika lite å sen ska jag jobba. Känns riktigt kul när man har kommit in i det =)


Dåligt med tävlande nu. Kom igen och var med!

Tessan

Ben&Jerrys Igen

Hemma igen och sitter och smaskar på min goa favvoglass. Så gott efter en lång dag =)
Dricker Fanta Exotiska Frukter oxå och myser ordentligt.
I morgon börjar jag inte förns klockan fyra, men måste upp ändå vid typ kvart över fem för att skjutsa Ewa till jobbet.
Tycker Seriöst nu att dom måste fixa sin bil. Vill ju ha min sovmorgon när man jobbar. Hmpf....


Tessan

Hej bloggen!

Nu är det en ny dag och jag sitter här i mina arbetskläder och ska snart sticka till jobbet. Jobbar till sex ikväll å hoppas dagen går hyfsat snabbt. =) Så länge man får saker att göra brukar det ju gå fort.
Har fått en konstig värk i nacken å hoppas inte det beror på jobbet. Då blir jag ledsen. Usch, borde nog börja träna lite mera.

Nej, dags att göra sig i ordning för en ny dag.


Tessan

Jahapp...

Så var det kväller igen och jag sitter å slökollar på tv. Har sett en film med Peter. Skitfilm säger jag bara. 30 days of night. Blä... Bättre har jag ju sett.
I morgon blir det jobb igen och det känns bra måste jag säga. Får hoppas det går bra med ^^ Men ju mer man jobbar, desto mer kommer man in i det =)

Jaja, blir nog mitt sista inlägg för idag. Godnatt på er!


Tessan

Matlagning

Jag å Peter håller på att laga mat just nu och samtidigt passar jag på att blogga lite grann, haha. Vi håller på att göra kottletter och jag måste säga att jag bara älskar kött. Skulle aldrig klara mig utan att äta kött. Så det så! =) Lite Spisa Bearaise sås och strips till så. Jag vet, inte det nyttigaste kanske, men vi är hungriga å då blir det ibland så....

Jag har slingat håret blont idag. Blev inte så värst stor skillnad. Men väljer att göra slingor lite i taget istället för att göra allt på en gång. Ska nog slinga det en gång till innan jag kanske testar att färga hela. Vi får väl se...


Påminner än en gång att inte missa min lilla tävling=)


Tessan

Classe

Eftersom Thisney ville se bilder på min jycke så kommer ett par här =)


       


Fina va? =) Kissen fick oxå va med på en bild =)

Nöjd=)

Nu är jag hemma igen efter både besiktning av min kära lilla bil och jobbet. Är ganska trött men känns så bra.
Bilen gick igenom på besiktningen och det känns så skönt. Var så nervös att man skulle få körförbud eller något sådant, hehe. Men som tur är klarade man sig från det =)
Jobbet gick oxå otroligt bra, jag hade värsta ångesten för hur jag skulle klara av det när jag for dit. Men efter en halvtimme- timme kom jag in i det och det flöt på hyfsat bra, så jag är helnöjd med min insats idag =)

I morgon är jag ledig. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men jag hoppas det blir fint väder så man kan göra något skoj.

Kram på er


Tessan



Besiktning idag...

Jaha så har jag satt igång min tävling och det känns bra.
Idag ska jag som sagt besikta bilen och jag hoppas att det kommer gå bra. Måste kolla igenom den en gång innan så jag vet att allt funkar. Skulle behövt nya vindrutetorkare...  Ska direkt till jobbet efter besiktningen så kommer nog inte hinna skriva något mera sedan idag.


Var med i min tävling nu!!


Tessan

Tävling!!

Vinn denna Hawaiian Tropic Coconut Oil!!




Utlottning av en helt ny flaska av underbart doftande cocosnöts olja.
Skicka en kommentar i detta inlägg om att du vill vara med i utlottningen. Ju fler kommentarer, desto större chans att vinna. Länka gärna om min tävling i din blogg.

Tävlingen avslutas på söndag den 29 Juni.  


Söndag Kväll

Vilken härlig dag det har varit idag måste jag säga. Blev kalasbra att hälsa på hos mor. Middan blev perfekt och vi blev kvar till halv åtta ungefär. Emanuel var så trött så han somnade i bilen och direkt när vi kom innanför dörren gick han å la sig i sängen. Hann nästan inte byta blöja på honom innan han somnade.

Börjar bli lite nervös inför jobbet i morgon oxå. =/ Men jag hoppas att det ska gå bra. Första gången jag sitter ett sånt långt pass dock så vi får väl se hur det går.
Ska besikta bilen i morgon med, innan jobbet. Måste gå igenom bilen en gång till innan. Får hoppas den går igenom. Hur ska det annars gå om inte min kära bil går igenom??

I morgon ska jag starta en tävling oxå, och har en bra grej som ska lottas ut! =) Men det blir i morgon det, nu ska jag krypa till sängs med min goa kille ^^


Tessan

Solsken

Jösses vad härligt med lite sol. Sitter hos mamma och har legat ute i solen i ett par timmar och bara jäst. Druckit både kaffe och saft. Emanuel pysslar på oxå med sina bilar och allt vad det är. Blev nog lite varmt för honom förut så han fick gå in och kolla på Barnkanalen som han älskar. =)
Om ett tag ska vi åka på affären och handla lite saker som behövs till middagen. Vi hade tänkt att stanna här och käka. Blir nog nåt i stil med taccos. Vet inte vad man ska kalla det. Ska lägga upp "receptet" här sedan tänkte jag =)

Nåja, ut och vara lite social igen kanske =)


Later

Tessan

Hemska Stunts

Sitter och kollar på Worlds Most Amazing Videos och blir alldeles illamående. Det är massa stunts som går fel och fy fan vad folk skadar sig. Fattar inte vad dom tänker med först och främst. Utslagna tänder, brytna armar och ben och allt vad det är. Fyy! Konstigt nog måste jag ändå se på det....
Nä, dricker lite Fanta och äter chips i stället.


Tessan

Silverblixtar??

Sitter inne just nu och kikar på tv. Det är sånt fulväder ute. Har åskat och regnat och verkar fortsätta ett tag till.
Gårdagen firade vi hos Peters brors kompisar ute i en stuga. Var himla skoj faktiskt, och vi fick ju fint väder=)

Alla mina tre pojkar ligger och latar sig i soffan just nu, hihi. Så himla söta =) Emanuel kom hit idag och det är så skönt att ha honom hemma. Tänkte vi skulle gå ut till lekparken eller något, men det får vänta för just nu är det ju inte väder för det. Bara blixtrar och dundrar ute. Trist....



Hopp och Häpp

Idag har man jobbat och stått i igen. Slutade dock ganska tidigt, så det var skönt. En knapp till mina jobb byxor gick sönder, så jag fick åka till mamsen och fixa det. Haha. Ingen vidare kvalité på dom kläderna inte.
I morgon är det midsommar och jag har köpt mig två nya söta toppar. En svart vit och en rosa.


Den svart-vita. Gina Tricot


Såhär ser den ut på =)


Den rosa Gina Tricot


Köpte ett par vita tights med som jag tänkte ha till den svart vita toppen i morgon på midsommar. Får hoppas det blir fint ^^ Vi ska eventuellt på en fest med Peters bror å hans kompisar. Men inget är bestämt ännu.
Emanuel ska vara hos pappa men ska komma till mig på lördag. Längtar efter honom tokmycket just nu. Vi var och klippte honom i går och han blev så fin =) Han satt alldeles stilla i stolen och skrattade när frisören borstade bort hår från hans nacke, haha.

Nä nu ska jag gosa med min älskling.

Kram på er!

Tessan

Jättegod och jätterosa saft i

MMS

Jättegod och jätterosa saft i värmen


Hej Bloggen

Åh, då var man äntligen hemma efter en tuff arbetsdag. Vad skönt att börja ta i lite grann. Men känns som att man har lite ångest för att man inte ska klara det. =S

Har vräkt i mig två supergoda mackor. Ska strax ta en behövlig kopp kaffe oxå. Jag och Peter tänkte gå på bio ikväll. The Happening blir det nog. Hoppas den är bra. =)
Nä, kaffe nu å sen bio =)
Bloggar mer när jag kommer hem.

Tessan

Jobb

Jaha så var det måndag kväll och man sitter åter i sin fötölj och kikar lite på tvn då och då. Är inte mycket att se kan jag säga. Tror att jag och Peter ska se någon film om en stund.

Idag har jag jobbat. Kändes otroligt bra och det gick himla bra tycker jag. Kändes väl lite konstigt i början, men tog inte lång stund innan man var varm i kläderna=) Blir jobb i morgon och på onsdag med. Och så har jag fått mitt schema för nästa vecka. Hihi, är så glad att jag får jobba så =P

Jag skulle vilja starta en tävling , men har inte något pris ännu, så det får ligga på hyllan ett tag till =) Men återkommer om det senare.

Nu håller Peter på att göra kaffe så nu blir det mys i soffan för hela slanten =)

Tessan

Lördag kväll...

Ligger i sängen just nu och väntar på att Peter ska komma hem efter jobbet. Vi tänkte se lite film och mysa. Synd att han ska upp och jobba i morgon bara =/

Brorsans pannkakor blev underbart goda och man äter alldeles för mycket. Till och med Emanuel åt, han som inte ens tycker om pannkakor. Ja, ni hörde rätt, en unge som inte tycker om pannkakor. =)
Vi satt och kollade på videofilm sen typ tre fyra år tillbaka, och ve vad hemskt det är att se sig själv, haha. Men vad roligt det är med alla minnen.

I morgon ska jag kanske träffa Erika och ta en kopp kaffe eller två. Emanuel ska till pappa oxå. Lite trist. Har varit så härligt att haft honom här de här extra dagarna. Man får passa på att njuta.

Hoppas ni har en trevlig lördag kväll därute!


Tessan

Lördag eftermiddag

Sitter hos brorsan just nu och tänkte jag skulle blogga lite granna medans jag väntar på att pannkakorna blir klara =) Ibland tycker man ju att det är bra man har en bror som är kock, haha.

Vi var iväg och skulle hitta på något med barnen förut. For in till stan för att kolla på en båt som hade lagt till. Dom skulle dock ta betalt för att gå ombord och kolla, så vi struntade i det. Norra Berget hade vikingafestival, så att ens få komma in på den lekparken var man tvungen att betala typ 50 spänn i parkeringsavgift! Fy tusan.
Happ, det var bara till att ta med sig ungarna hem och börja med maten... Så nu sitter man här å väntar på goa pankisar =P

Ikväll är det fotboll oxå. Känner mig inte direkt intresserad, men man får väl hoppas att sverige vinner, såklart.
Jag längtar efter Peter som jobbar, och vill bara ha en myspys kväll i soffan. Hela kvällen.

Nåja, jag bloggar lite mera senare, när jag kommit hem =)


Kram på er...

Tessan

Katten...

Nu har min buse till katt kommit in igen. Grannen verkade inte det minsta bekymrad över att hon suttit på deras balkong hela dagen. Tur är väl det =) Hon är väldigt misstänksam fortfarande efter mammas vovvar var här. Stackarn.
Skönt att hon är hemma i alla fall.

Tessan



Puh!

Nu har jag städat hela dagen och jag är helt slut. Jag har möblerat rum så Emanuel har fått vårat sovrum och vi har tagit hans. Är inte riktigt klar än men jag orkar inte hålla på något mera ikväll.
Just nu sitter jag och äter lite glass och kollar på Simpsons. Haha.
Jag och Peter ska nog kika på någon film snart. Lite myspys i soffan skulle sitta fint nu det =)

Min katt Aya fick ett frispel när mamma kom och hälsade på tidigare idag, hon rusade rätt upp i gardinen och rev ner alla blommor, sen for hon givetvis ut på balkongen och hoppade över till grannens. Så där har hon suttit och surat hela dagen och vägrar komma in, trots lock och pock. Jag blir tokig på henne. Jag orkar inte gå över till grannen heller. Latmaja man är. Egentligen tycker jag hon baskemej kan komma in själv.
Ja vi får väl se om hon kommer in nåt under kvällen, annars får jag väl gå över ändå.


Tessan

Hej Bloggen

Idag verkar det som att solen ska titta fram, och det känns så skönt nu efter några gråa regninga dagar. Har saknat solen och värmen.
Jag har tvättstuga idag på förmiddan. Och så tänkte jag ta och röja upp här hemma. Tror jag ska möblera om faktiskt. Emanuel kommer nog om en liten stund oxå så det ska bli så skoj. Han älskar att hjälpa till i tvättstugan, även om det inte blir helt rätt alla gånger, haha.
Classe ligger och snarkar på soffan. Söt han är när han sover min lilla vovve.

Nej nu ska jag nog fixa lite kaffe, å sen ner till tvättstugan innan jag sätter igång här hemma. Vet inte riktigt vart jag ska börja =S



Tessan

Glass i stora Lass

Mmm, jag älskar glass. Dom här har jag och Peter njutit av nu till fotbollen. =) Prova dom vet jag ;)







Fluffig värre =)


Tessan


Trötter

Nu är man hemma igen efter jobbet. Jag är helt slut i huvudet. Ganska jobbigt att kliva upp så pass tidigt å jobba så intensivt. Man blir ju alldeles snurrig. Det är ju en del att hålla reda på så.
Kom hem och gjorde korvstroganof och pasta. Hur hungrig som helst, har inte ätit nästan nånting idag.
Ska nog bara slappa resten av kvällen. Ville åka ut till Elin och kolla på kattungarna dom fått, men vet inte hur det blir.

Nåja, ska lägga mig i soffan å slappa en stund. =)


Tessan

Jobba Idag

Sitter i fotöjlen vid datorn och har alldeles nyss kommit hem. Har varit och skjutsat brorsan till jobbet. Ställde klockan på sex och for iväg ungefär tjugo i sju. Fy tusan vad jag är ovan att kliva upp så tidigt.
Jag ska själv iväg och jobba en liten stund sen. Börjar lite smått inför sommaren redan nu och det känns så spännande. Är lite nervös inför idag, att göra bort sig å så. Men jag är ju lite van sen förut så det går nog bra. Det är roligt med nytt jobb, samtidigt som man känner sig lite vilsen ibland.
Har gjort lite kaffe så man kanske kan vakna till liv. Är ju nån timme kvar tills jag ska iväg, men känns ändå skönt att vara uppe i tid. Huvva, jag måste börja kliva upp tidigare om mornarna om jag ska orka jobba i sommar. Haha. Beror förståss på vilken avdelning man hamnar på.

I går kväll fick jag så jäkla ont i magen. Haft det hela natten. Känns som att det har släppt lite nu. Hoppas inte mina mag problem har kommit tillbaka, det orkar jag inte med just nu =S

Längtar oerhört efter Emanuel nu. Han har bara varit hos pappa sen i söndags, men det är ju så tomt här hemma när han inte är här.

Borde ta och väcka Peter oxå. Den sovtutan. =) Dricka kaffe och väcka Peter, ja det är det som står närmast på mitt schema just nu. Och så en cigg då förståss.... ^^

Tessan


Hellu

Idag har det varit en slapp skön dag.
Jag sov ända till kockan tio i morse. Så skönt att få sova ut. Sen bar det av till Arbetsförmedlingen en sväng å fick lite papper fixade. Sedan så for jag ut till mamma en sväng och hjälpte henne putsa fönster. Och då menar jag inte vanliga små fönster. Hennes fönster är gigantiska! Tog på krafterna att putsa dom. Men med lite kaffe så gick det undan =)
Tog på oss bikinin och gick ut och solade lite sedan. Det blåste dock ganska mycket men lite hann man ligga där i alla fall. =) Så man hoppas att man kan få lite färg snart.

Gjorde en Tacopaj till middag. Gudars så gott =P Kanske lägger upp receptet på den här lite senare.

Nu ska jag nog bara vila på maten och se på nån film eller något.

Tessan

Tjollahopp Tjollahej

Idag är det söndag och varmt som tusan ute. Peter och brorsan har åkt iväg för att hämta en tv. Den som jag har haft här har ballat ur totalt nu. Inte så konstigt med tanke på att tvn säkert är typ 20 år. Man kan inte spela xbox på den ens en gång.Får hoppas det går bättre på den andra. Ska städa lite innan dom kommer hem, ser ut som en rövarkula här just nu.
Emanuel är fortfarande lite hostig, men verkar må bra annars. Han äter väldigt dåligt dock. Jag hoppas att det bara är just nu. Han har smällt i sig en massa ost i alla fall. Den där som går på reklamen, "Den lilla osten som vill ut" Haha. Den va faktiskt god.
Hade tänkt gå ner till stranden sedan och sola lite, när Emanuel har åkt. Ta med Classe på en liten promenad, han kanske vill bada = )
Köpte hundgodis till honom igår. Dom va slut i morse, av nån underlig anledning... Hmm.... Kan det vara en liten pojke som varit i farten kanske?

Nä det är väl bäst man tar och plockar ihop lite här innan herrarna kommer hem med tvn. =) Bloggar lite mera senare.

Tessan

Lördag kväll med jordgubbar och choklad

Sitter i min fotölj och kikar lite smått på tv. Peter kollar på UFC och sappar till Den Gröna Milen då och då.
Ikväll har vi grillat och ätit riktigt gott. Fläskfilé och potatisgratäng blev det. Emanuel åt ganska lite ikväll, och han kändes lite varm nu när han gick och la sig. Han fick lite alvedon så jag hoppas det lägger sig. Är ju inge kul att han ska vara sjuk. Tycker han har varit ganska lugn idag ändå så. I morgon ska han till pappa och det känns lite tråkigt. Får se om han kanske ska vara här lite till veckan, eftersom jag snart börjar jobba så kommer det bli mindre tid till att vara med honom.

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, beror på väder och hur Emanuel mår. Jag vill gå ner till stranden om det är varmt å sola lite. Känner mig som en blekfis haha!

Mmm, nu ska jag och Peter smaska i oss jordgubbar och lite choklad. Noblesse. Det är ju bara för gott =P

Tessan

Nytt Igen

Äntligen har jag hittat min Cocos olja som jag letat efter i varenda affär i hela stan =D Dessutom, när jag väl hade köpt en, då hittade jag den på en annan affär oxå =) Haha, men nu vet jag ju vart jag kan köpa dem. Så nu är det bara att bege sig ut i solen.




Jag hittade oxå ett paket Plåster. Rosa Hello Kitty plåster som jag bara inte kunde motstå att köpa. Så himla gulligt. Så nu ska mina ömma fötter bli omplåstrade =)








Tessan


Trisstess...

Jaha, nu har man fått några till timmar att gå.
Emanuel är på fötter igen och springer här fram och tillbaka. Han ska få välling och lägga sig i sängen igen. Han är nog inte helt hundra än. Fick lite alvedon förut så det är väl därför han är lite piggare just nu. Så skönt att se honom lite piggare. Jag blir så orolig när han är dålig.
Nu är det bara en halvtimme kvar tills Peter slutar jobba. Och ungefär en och en halv innan han kommer hem. Längtar så mycket efter honom nu. Värsta kramsjuk jag känner mig. Han har köpt den nya Axe doften som luktar choklad så nu går jag och sniffar honom under armarna hela tiden, haha!

Nåja, jag ska kika lite på Gossip Girl nu så jag får lite mer tid att gå. =)


Tessan


Svenska Flaggans Dag

Idag är det ju svenska flaggans dag =) Och den har jag firat genom att sitta på balkongen hela dagen. Hehe. Emanuel är dålig, har haft feber, och har nog lite fortfarande, så han har sovit i princip hela dagen. Lilla gubben. Vet inte om det är värmen eller vad det är. Classe är uttråkad så det sjunger om det, men jag kan ju inte göra något åt det. Lite tråkigt för honom.
Det är konstigt hur folk kan få en att känna sig ibland. Känner mig så jäkla utanför ibland. Och dessa jäkla grannar som ska festa å leva rövare så fort det är finväder. Tröttsamt. Fattar inte varför jag ens ligger kvar på balkongen.
Tänkte i alla fall att jag skulle lägga upp lite bilder jag har tagit de sista dagarna

Massa goda jordgubbar i sommarvärmenEn cider kanske?
Hmmm...Sötis Aya på balkongen
Vid havet
Classe =)


Tessan


Värmeslag!

Nog är sommaren här alltid. Nästan 30 grader i skuggan och man känner sig som en deg hel och hållen.
Igår for jag omkring å letade efter sololja som luktar cocos, men hittade den inte någonstans. Hittade dock en liknande, tror det är samma märke, och det luktar likadant, så jag köpte mig två stycken. I olika styrkor. Så den ena passar bra att smörja Emanuel med oxå. =)
Ska lägga in lite bilder sedan sen gårdagen tänkte jag =) Nu ska jag dricka lite kaffe och sätta mig på balkongen en stund. Kanske blogga lite därifrån.

Tessan

Lite nytt

Idag blev det lite shopping. Hittade en ny bikini och ett par svarta shorts. Sen köpte jag mig ett par tygskor. Blev dock inte vita, utan svarta. =) Lägger upp några bilder på dom här



Shortsen - Från H&M






Bikinin - Från H&M




Skorna - Från Wedins



Vad tycks??






Ibland är det så man längtar h

MMS

Ibland är det så man längtar hem igen


Är sommaren här??

Jösses, nu måste då sommaren verkligen vara här för det är så varmt och skönt ute. Hoppas att värmen är här för att stanna nu då så vi får en skön sommar=)

I fredags var jag och Peter och brorsan och Ewa med ungarna på Drakborgen. Grymt kul måste jag säga. Fatta att vi vuxna levde mer rövare än alla barn där tillsammans, haha! Var precis som att man blev tio igen. Dit ska vi garanterat fara igen. Emanuel kunde inte sitta stilla för en sekund.
Har sett att det kommer en annan cirkus till stan nästa helg, så jag tänkte försöka gå på den med Emanuel, han älskade ju den förra vi var på =)





Igår kväll var jag ut en sväng med syrran och Peter. Träffade en gammal skolkompis jag inte träffat på nästan tre år, så det var jätteskoj. Hon har flyttat till stan igen så nu blir det säkert ännu mera fika på stan. Appropå det så börjar jag bli sugen på kaffe =)
Ska kanske åka upp och hälsa på pappa idag, men det beror på hur Emanuel mår. Han hade visst blivit lite dålig, så vi får väl se. Annars blir det en lugn dag hemma.

Kram på er

Tessan

RSS 2.0