Typisk Dag

Idag känner jag mig på ett lite halvdant humör.

Jag är trött på ganska mycket runt omkring mig. Emanuel tar väldigt mycket energi och jag vet inte hur det kommer att bli med nå jobb framöver. Plus det ska man orka med att träna också. Ingen ordning har jag lyckas få här hemma heller och det känns verkligen motigt att ta tag i det som behövs göras.

Nej, idag är det verkligen en sån där typisk dag. Måste nog ta och vända på det tror jag.


Måndag 14/9

Så var det måndag igen då och ny vecka, vilket innebär att min pojk äntligen kommit hem hit igen. Tiden rusar verkligen fram.
Idag har jag inte fått mycket gjort. Tänkte jag skulle försöka få lite ordning här hemma. Jag, Emanuel och Classe var ute en stund förut, först var vi upp på macken och köpte mjölk och sen tog Manne ut sin trampbil. Jag satte mig på gräset i solen med Classe och myste en stund medan Manne for omkring på sin röda fara. Sen hittade han en freesbee som vi kastade till varandra en stund innan vi gick in igen. Mysigt.

Så nu tänkte jag fixa lite mellanmål till mig och Emanuel och sedan sätta igång och fixa lite här hemma.
Vi ska ju eventuellt träna ikväll oxå, så det blir nog bra.

Ballongen

I morse var jag till läkaren och gjorde en undersökning av magen. Det var ingen rolig undersökning kan jag tala om och just nu mår jag fan sämre än vad jag gjorde när jag gick dit. Usch. Jag känner mig verkligen som en luftballong! Stor som ett jäkla hus.
Och någon träning idag blir det tyvärr inte. Fan oxå, jag som kände att vi hade börjat komma igång lite. Nåja, får väl se hur man mår i morgon om man kanske orkar då en liten sväng.

Sitter hos mamma och bloggar just nu. Ville inte vara själv när jag kom från läkaren för jag hade så ont. Och älsklingen jobbade så. Ska nog fara och hämta honom strax och åka hem å ta det lugnt resten av kvällen. Nästa gång skulle han följa med mig sa han, min älskling <3 Får väl se när man får den remissen...

Nej nu ska jag vara lite social innan jag far hem

Träning

Så var det gjort, nu har vi äntligen skaffat oss varsitt gymkort jag och älsklingen. Igår var vi dit och tränade första gången och det kändes väldigt bra. Det känns att man fått röra på sig.
Blev en timmes träning ungefär. Det räckte gott och väl.

Så nu ska vi se om kilona börjar rasa =)

Idag blir det eventuellt ett pass till med syrran och Tom. Spännande =)

Red Light

Jag älskar den här låten =)



God morgon

I dag klev jag faktiskt upp i hyfsad tid för att hinna skjutsa Emanuel på dagis. Han hann till och med se lite på tv innan vi for. Inte som här om dagen då jag vaknade tio i nio och pojken skulle va på dagis kl nio. Hehe. Man kan inte va på topp jämt.
Idag kom han in lite bättre med sina kompisar. Det syndes så väl att han ville haka på.

Jag och Peter ska åka ut till mamsen en sväng nu hade vi tänkt. Dricka lite kaffe å surra lite skit. Classe ligger här på givakt. Tror han ska bli lämnad själv.

På måndag börjar vi träna oxå, så då kommer det nog stå mer under "Träning" kategorin. Den har ju typ varit tom ända sen jag börja blogga tror jag. Men nu ska det bli ändring på det.

Nej, nu ska morsan få jobba å göra en sockerkaka tills vi kommer. Mums!

Tillbaka

Nu är jag tillbaka efter en resa till Göteborg och kalasfirande.
Emanuel fyllde 4 år den 1:a september så det har varit kalas hela den dagen. Han fick en fin dag, min lilla stora grabb. Idag när jag hämtade honom från dagis visade han mig bilder som var tagna därifrån, från och med när han var två år. Jösses vilken skillnad, och vad tiden går snabbt. Han har ju växt en halvmeter sen dess.

I födelsedag fick han av oss tre bilar som ändrar färg när man ställer dom i vatten. Det var nog en hit. Sen fick han lite pennor och ett ritblock, en hellikoter som flyger med hjälp av en snurra och en trampbil. Trampbilen var nog oxå en hit, för den hade han jättekul med när vi väl lyckats skruva ihop den.
Sen skulle han promt ha en rosa tårta med rosa ljus och bokstäver, och så fick det bli. Han åt inte av den, men lika glad var han för det. =)






Resan till göteborg blev superbra och vi hade jättekul där nere. Första kvällen tog vi det mest bara lugnt i våran lilla campingstuga. Sen på fredagen gick vi ut på stan och shoppade hela dagen. Sen på kvällen gick vi ut tillsammans. 
Lördagen spenderade vi på Liseberg. Från halv tolv till nästan halv elva på kvällen. Vi åkte karusell, käkade, spelade, gick och stog. Var ju mycket folk där så det var rätt mycket köande. Men det var det värt när man väl hade fått åka. Och jag vann en stor Toblerone! =)
Sen på söndag packade vi ihop våra grejjer och for in till stan för att shoppa lite mera innan vi skulle hem. Vi käkade på Pizza Hut oxå innan vi for.
Vi kom hem vid fyra på natten och då stupade både jag och Peter i säng. Haha. 
En underbar resa och jag känner mig full av energi, även fast jag är så trött. 

Och på tal om det, så har vi bestämt att vi ska börja träna tillsammans, vi fyra. Jag, Peter, syrran och Tom. Så idag har jag fixat träningsbyxor. Blir finemang det. =) 



Jag och syrran


  

RSS 2.0