Sol sol

Det är strålande väder ute även idag och jag jobbar sjätte dagen på rad nu. I morgon är jag dock ledig. Bra med pengar, men känns lite jobbigt då alla andra är på stranden och så. Tror jag kommer bo på jobbet den här sommaren. Får väl passa på att sola och bada då man är ledig, fast då brukar man ju ha så mycket annat att uträtta med så.

Emanuel for till pappa igår och det är som vanligt alldeles tomt och tyst här. Saknar honom så det gör ont. Men tiden går ju ganska så snabbt så han är ju snart här igen. Måste vara lite positiv.

Idag ska Peter in på banken och se hur det går med vårat lån. Fan jag vill ha våran nya bil nu jag. Gamla Bettan går ju knappt framåt längre. Min fina gamla skruttbil. Min första bil med för den delen. =)

Nåväl. Det är väl snart dags att ta och göra sig vacker (Vackrare) inför jobbet.


Längesen

Det var länge sedan jag skrev nu. Har ju lite bloggtorka emellanåt.

Sista dagarna har varit ganska bra. Dock fick jag otroligt ont i magen i söndags. Det sitter i fortfarande, det kommer och går. Dock har jag inte lika ont som i söndags och måndags. Jag åkte till och med till läkaren. Där är dom ju som vanligt....

Jag och Peter har i alla fall börjat titta på en ny bil. Min gamla Bettan går nog inte så mycket längre. Idag höll vi på att få soppa torsk oxå, haha. Litar inte på bensinmätaren alls. Speciellt inte efter idag. Jäkla tur att vi lyckades ta oss till macken i alla fall. Haha.
Vi har tittat runt lite på vad det är vi vill ha, och idag hittade vi faktiskt med hjälp av Peters pappa, en jättefin bil, som jag tror vi nog är sugen på båda två. Så det är bara att hålla tummarna.

Och så har vi faktiskt bytt tv idag oxå. Vi har äntligen köpt en platt tv! Stor är den oxå. Till skillnad mot den gamla som väger nästan 90 kilo! Hittills känns det jättebra, och roligt att vi har börjat byta upp oss lite. Classe kommer inte längre sitta i sätet så han flyger omkring ifall man skulle bromsa, utan han får en egen plats i den nya bilen, om det nu går som det ska. =)

I morgon ska jag jobba oxå. Och så kommer jag jobba sex dagar i rad. Känns lite tufft. Men det går nog bra hoppas jag. Det blir ju pengar.
Emanuel ska vara med Peter, som har semester nu. Skönt det, så man slipper fara å lämna honom överallt.

Nu blir det film mys med älsklingen.

Tidiga morgon funderingar

Jag vaknade klockan sex och kunde inte somna om, så jag tar väl och skriver ett inlägg.
I går kväll kunde jag inte somna heller. Jag låg vaken hur länge som helst och bara tittade i taket. Funderade på vad jag ska göra med mitt liv. Just nu känner jag mig bara som en osalig ande. Man bara flyter omkring och anpassar sig efter alla andra. Ibland kanske man försöker vara nån man inte är, bara för att passa in.

Min själ är trasig när inte Emanuel är hemma. Det är så fruktansvärt tomt här så det nästan ekar. Det kändes inget bra att lämna ifrån mig honom hela helgen. Känns som att jag missar så jäkla mycket. Visst är det säkert kul när pengarna kommer, men dom kan ändå inte ersätta tiden med min son. Det kan inget.

Jag har mycket i huvudet just nu. Mycket jag skulle vilja ta tag i och ändra på. Men det är inte alltid så lätt. Man ska veta hur man vill ha det oxå. Eller det kanske man aldrig kommer fram till. Men om man kunde veta en liten gnutta då? Vore det inte enklare?


Nej, det här är inte bra.
Jag vet inte om jag ska sova en stund till, eller om jag ska gå upp och göra mig lite kaffe. Jag vill skaka av mig dessa tankar. Hatar när dom smyger sig på hela tiden.
Det tippar nog åt att jag sover lite till. Och förhoppningsvis kommer med ett roligare inlägg senare =)

Trasiga bilar och fem st pilar

God morgon

Ligger för tillfället i sängen och kikar lite på datorn. Emanuel klänger runt i soffan och ser på tv. Disneykanalen som vanligt, och tack och lov för den =) Classe ligger nedanför mina fötter och ser väldigt trött ut. Han hade en hård dag igår, haha.

Vi var på besiktning av min bil igår morse. Det gick inge bra. Finn fem fel, kan man säga. Rost här, en brusten framaxel där, och så lite bromsar som är dåliga. Hmpf! Min fina gamla Bettan.
Så nu blir det till att försöka laga henne så gott det går och hoppas att hon håller ett tag till. Skulle ju inte sitta fel med en ny bil, men man ska ju ha pengar till det med.

Efter det tog vi och for upp till Mommi och hälsade på i fränsta. Var evigheter sen jag var hem dit, så det kändes skönt faktiskt. Vi fikade lite och surrade och sen for vi hem till pappa. Det var oxå skönt. Ibland vill jag faktiskt flytta hem igen =)
Vi var ute gansla länge och kastade pil, hästskor, gick på styltor och försökte spela badminton med trasiga racket. Det var en underbar dag helt enkelt. Sen blev det middag som Annica hade fixat till i förväg. Tyvärr jobbade hon och kom inte hem förn vid halv sju. Tror jag ska flytta hem igen enbart för maten, haha.

Classe sprang omkring hela dagen med en boll som han slet i småstrimlor tillslut. Han var i stort sätt död i bilen på väg hem. Och Emanuel lika så. Jobbigt att kasta pil ju. Mina sötnosar.

Jag måste allvarligt försöka åka upp lite oftare.




Idag ska Emanuel på dagis, och jag hade tänkt att bege mig ut och försöka hitta lite saker till lägenheten. Blommor till exempel. Får se om man hittar nåt annat roligt oxå =) Här ska det bli ordning i alla fall.

Nej det är väl dags och masa sig upp och göra sig i ordning.

Ha en bra dag alla!

Helgen som har varit

Jösses, jag vaknade vid kvart i tolv idag. Så skönt att få sova, men trodde dock att klockan va mindre när jag vaknade, så jag fick en lite smärre chock när jag såg att klockan nästan var tolv =)

Helgen hittills har varit bra. Vi var ute hos mamsen på fredag och käkade god middag tillsammans. Det är så roligt att laga mat tillsammans när man är fler. Strips och kött blev det, och så gjorde vi lite sallad och baugetter med eget vitlökssmör. Mumma! Lite vin blev det oxå, var ett tag sen sist.
Sov över där till på lördagen. Sen var det bara att bege sig till jobbet.
I går kväll såg vi lite film jag och älsklingen och myste i soffan. Sen skulle jag se en serie på datorn, men jag slocknade. Precis som att nån släckte en lampa. Har börjat bli så himla trött på kvällarna.

Idag ska vi till Peters föräldrar och käka. Vi ska fira mors dag eftersom det inte blev förra söndagen. Lite tråkigt att Emanuel inte kan följa med för en gångs skull. Men han skulle kanske komma redan i eftermiddag i alla fall. Gud vad jag längtar efter min lillplös just nu. Hade verkligen velat att han följde med. Men men,  det blir ju lite tidigare.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning inför dagens bravader=)

4:e Juni

Hemma nu efter jobbet idag, och känner mig ganska så trött i kroppen. Men tiden har gått väldigt fort idag måste jag säga. Vaknade i morse av att dom höll på å klippa gräset utanför, så inte fick jag sova ut idag heller. Eller jo, det fick jag väl faktiskt, jag sov ju till tio.

Var över en sväng till Elin och drack lite kaffe å surra massa skit. Kom fram till att jag baske mig ska låna hennes symaskin något å sy till lite grejjer här hemma. Jag är så sugen på att fixa å dona till det nu när vi äntligen har fått tapetserat och målat =)
Har god lust att åka ut å kika i morgon å se om jag hittar nåt skoj hit hem. Men men, det blir i morgon det, nu ska jag ta och slappa, lär väl somna som en klubbad ikväll med

Godnatt

Mys dag

Ikväll har jag haft det riktigt bra. Eller ja, hela dagen faktiskt. Målaren var ju här så jag gick ut och satte mig på balkongen och myste en stund. Det var ju dock ganska så kallt så jag satt inte ute där speciellt länge.

Sen drog jag iväg in till stan. Jag och älsklingen bestämde att vi skulle käka något tillsammans på stan innan jag skulle iväg och prommenera med P och hennes vovve. Vi hamnade på en kina restaurang och sen tog vi en kaffe på kiosken.
For iväg till P och vi fikade en stund uppe hos henne innan vi gick ut med hundarna. Det var riktigt roligt att se att Ozzy såg precis lika dan ut som Classe. Fast Classe är en tjockis, haha. Samma färg och samma sätt hade dom. Och det var riktigt roligt att umgås den där stunden. Blev ju inte så lång prommenad, men i alla fall.
Hoppas vi kan träffas och umgås lite mer här framöver. Riktigt skoj som sagt. Roligt med någon som har hund oxå, för Classes del. Han är ju ändå med överallt.

Nu ska jag nog bara mysa lite här i sängen. Känner mig ganska trött. Jag hoppas på en morgon i morgon utan att behöva bli väckt av något. I morse vaknade jag ju av att målaren ringde å skulle veta vilken färg vi skulle ha i hallen. Fattade ju knappt halvsju och såg typ ingenting på den där färgkartan vi hade fått låna, haha. Har varit något varje morgon så i morrn ska jag baske mig sova ut =)

God natt


God morgon?

Vaknade denna morgon av att målaren ringde. Han är här nu och har precis börjat med hallen. Det ilar i mina öron, jag har ju fan knappt vaknat än:S Ett väldans skrammel.
Men jag hoppas att det blir bra tillslut i alla fall. Vi ska få ljus grått till hallen och det tror jag blir bra.





Idag står inget speciellt på schemat, förutom att jag och Classe ska ut på en prommenad tillsammans med min jobbarkompis och hennes staffe. Ska bli otroligt kul tycker jag. Roligt att Classe ska få träffa en lika dan hund som han själv :) Superkul. Har länge velat det, så det här var ju faktiskt väldigt roligt att hon oxå hade en staffe. =)


Här var han inte stor inte. Min lilla kanonkula. Redan då hade han den där blicken.

Weiii!

Äntligen har vi fått tapetserat!! Jag är så nöjd över vårt sovrum så jag bubblar. Trodde inte det skulle bli SÅ bra.
Emanuels rum blev oxå jättebra. Hans blev blått.










Mannes rum ser ju lila ut det med på denna bilden, haha

Vi har satt upp lite gardiner med. Känns jätteskönt att äntligen få lite ordning.
I morgon ska dom måla hallen oxå så då kan vi sätta upp min spegel.





Det känns bra just nu=)



RSS 2.0