Söndag 24:e

Jaha, då har man jobbat klart helgen då, och en vecka till nästa gång. Skönt att få ha gjort dom där timmarna nu. Lite tråkigt att jobba när det är finväder, men men.

Ikväll blir det nog en liten kvällsprommenad med Classe och sen blir det nog bara slappa. I morgon kommer ju Emanuel igen så bäst man har lite energi då =)
Jösses, en hel vecka har gått och jag fattar inte vart tiden tar vägen. Man har ju inte direkt haft mycket att göra, förutom jobbet i helgen.

Nåväl. I morgon kommer lönen och det blir väl kul? Alla räkningar ska betalas på en gång den här gången, så man får lite att shoppa för. Är otroligt sugen på det nu, har fan inga kläder alls. Och så ska vi ju köpa lite grejjer hem hit till lägenheten oxå. Jippi! Emanuel ska få lite sommarkläder med. Ska bli kul att få shoppa lite som sagt =)

Nej nu ska jag nog ut med Classe en liten sväng.

Världens Bästa Classe, 5

Idag är det en stor dag minsann.

Classe fyller fem år!

Grattis till min fina vovve.























Idag blir det något alldeles speciellt till min bästaste bästa kompis. =)

Bilder från veckan

Haft lite bloggtorka igen, men här är iaf lite bilder från veckan som var.



Skoj att klättra på brorsans skrotbil.... Tur att Emanuel inte var med...




Ute i regnet var vi oxå



Och på bibblan. Denna båt var dock mer intressant än böckerna =)




Och så var vi bara oss själva



I övrigt har det väl inte hänt så mycket faktiskt. Väntar fortfarande på nya tapeter å vymålad vägg. Verkar ta ett tag, så inte ens gardinerna sitter uppe ännu. Förhoppningsvis kommer det väl snart. Så man kan börja fixa när man har fått lön =P

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men det visar sig väl =)

God morgon folks

Jag vaknade klockan sju av att en liten krabat viskade i mitt öra. Emanuel tyckte att jag skulle kliva upp, så lika bra då. Även fast jag kände mig som att jag gått igenom en torktumlare eller nåt.
Men nu är vi uppe i alla fall. Jag och Emanuel sitter och käkar gröt tillsammans, och kikar lite på barnkanalen samtidigt.

Idag verkar det bli fint väder, solen skiner. Vad härligt. Jag tänkte åka in till stan en sväng idag. Emanuel ska på dagis först, och jag ska försöka masa mig till arbetsförmedlingen. Dessa papper verkar man aldrig bli kvitt.
Sen får vi se om det kanske blir en kaffe på stan med kusin Marie.

Japp, det blir nog en fin dag idag.

Han kommer hem idag!

Ja min lilla pojk kommer hem idag. Känns underbart. Jag och Peter fixade inne på hans rum igår, och då först kände jag att jag verkligen saknar honom. Det har varit så mycket nu med flytten å allt som hör till. Men det känns verkligen kul att han får ett större rum nu. T om lampam i taket funkar ju nu =) Men om dom kunde komma å tapetsera å måla om nån gång så vi kan börja sätta upp grejjer å gardiner på väggarna vore ju det bra. Så man kan få klart nån gång.

Drömde så hemskt i morse. Emanuel satt på balkongräcket. Och helt plötsligt bara lutar han sig bakåt och faller neråt. Jag vaknade med ett ryck. Kände verkligen hur hela magen verkligen vred sig i panik. Usch. hatar att drömma så där.

I morgon ska dom ha nån slags städar dag på dagis. Vi tänkte gå. F och L skulle oxå dit, så vi får väl se hur det går. Det är väl det som kommer bli mer och mer nu i fortsättningen. Nåja, huvudsaken Emanuel mår bra, så mår jag bra oxå.

Och idag kommer han hem!!



Tjollahopp Tjollahej

Det har varit en ganska bra dag idag.
Har pysslat på lite här hemma och sen stack jag in till stan och tog en kaffe med kusin Marie. Men givetvis började det att regna så vi gick till henne en stund. Mysigt. Var ett tag sen jag va in till stan. Börjar känna lite shoppingsug nu faktiskt. Men det får vänta ett tag =)
Annars har det varit en ganska lugn dag. Nu tänkte jag mysa ner i soffan med lite Ben&Jerrys och se på Grannfejden. Hehe.







6 Maj

I natt har jag sovit som en liten bebis. Vaknade kvart i åtta, satte igång lite kaffe och gick ner till tvättstugan för att tvätta lite kläder. Blev som tur var bara två maskiner, och inte nå mycket i varje. Det verkar vara en bra tvättstuga här, dom har t om torktumlare. Till skillnad från den sketna tvättstugan i gamla lägenheten, där dom hade fläkt som skulle torka kläderna, vilket den aldrig gjorde. För hoppningsvis hinner jag torka mina kläder innan jag ska ta gamla Bettan för att få sina nya fina däck. Känns otroligt skönt. Jag skulle vilja tvätta bilen med, men det har jag inte råd med just nu. Jag vet inte nånstans man kan göra det själv heller. Hon skulle verkligen behövas piffas upp nu. Bli lite pimpad, haha.

Nu ska jag ner till tvättstugan å sen ska jag bort å fixa bilen. Sen får vi se om jag kanske far bort å hjälper morsan en sväng. Måste hitta ett hänglås med, så man får ner lite saker i förrådet. Så man slipper klättra sig fram här =)

Bettan på bättringsvägen =)

Idag råkade jag sova ända till halv elva. Känns som att det behövdes faktiskt. Jag är riktigt trött efter hela flytten, med allt vad det har varit.
Idag har varit en ganska jobbig dag. Vi har ju haft problem med gamla bettan, som inte riktigt mår så bra. Men nu så ska vi faktiskt få nya däck i morgon, och ett nytt tändningslås är snart på g oxå. Peters pappa var snäll och gjorde en tillfällig lösning så vi kan köra den i alla fall. Min pappa va snäll han med som ville hjälpa oss med däcken, och det tackar vi för =)


I alla fall så har djuren börjat vänja sig här. Med tanke på kattens alla gömställen. Hon har t om tagit över Classes korg, nu sover han på golvet och hon i korgen. Men han använder den ju sällan i alla fall.
Just nu ligger hon i bokhyllan som vi har ställt in här i sovrummet temporärt. Mycket större yta här, hehe. Sötnosa.

Själv funderade jag på att ta ett bad efter denna regniga dag.





Lily Allen

Gillar den här låten =)


Gamla Bettan ur funktion...

Då va jag hemma igen.

Besiktningen gick bra. Så nu har vi inga nycklar kvar till gamla lägenheten. Känns superskönt, för nu kan jag koncentrera mig på denna.

Det har istället dykt upp ett annat problem. Och jag blir så jäkla förbannad. Bilen har lagt av. Förmodligen är det tändningslåset eller startmotorn. Och det finns inget som gör mig så arg och frustrerad! Plus det så har vi inga sommardäck. Dom är helt utslitna! Kul!! Bra att man måste lägga ner pengar på både nya däck, och ev nytt tändningslås/startmotor.  Therese är såå glad just nu!

Tror att flytten tagit ut sin rätt på mig just nu, för jag känner mig verkligen på dåligt humör. Grr. Och Emanuel har jag lämnat ifrån mig med, så nu känns det lite jobbigt. Blä, tror jag går å drar nåt gammalt över mig. I alla fall för en stund.

Besiktning

Om en halvtimme är det dags att besikta vår gamla lägenhet. Känns skönt att vara klar där borta. Och förhoppningsvis går det bra.

Vi slet som djur igår. Eller ja, hela veckan känns det som. Nu gäller det bara att få ordning här i stället, eftersom allt är inställt här bara. HUga, jag fattar inte varifrån allting kommer. Eller hur man kan samla på sig så mkt skit. Jösses.

Nej nu känner jag mig lite nervös. Blir jobbigt om besiktningen inte går igenom. Orka städa där igen.

Önska mig lycka till =)

Pust och stånk

Flyttningen fortsätter.

Men nu är det i alla fall inte nåt mycket kvar. Vi har fått god hjälp idag att städa och ta ut det sista ur lägenheten så nu är det bara att svabba golven och ta det som är kvar i förrådet. Känns skönt. Snart kan man börja pyssla här hemma i nya lägenheten. Som det ser ut nu är det grejjer överallt.

Emanuel och jag har precis ätit. Ikväll blir det bara mys framför tvn hade jag tänkt. Jag känner mig ganska sliten. Idag har jag jobbat ett par timmar oxå. Så nu kan det behövas lite lugn och ro. I morgon måste vi få klart i gamla lägenheten, så det kan behövas lite energi då =)

RSS 2.0