1:a Advent

Idag var det första advent, och vi firade den uppe hos pappa och Annica. Blev fika först när vi kom dit, och jag tror jag åt alldeles för mycket tårta. Sedan blev det julskyltning och ungarna härja så jag höll på att bli tokig.
Både Emanuel och Tindra fick rida och det var nog väldigt spännande, Manne rörde inte en min, men han såg väldigt glad ut. Han fick faktiskt rida på en liten åsna. Hihi.
Sen var dom och hälsade på tomten i gråttan. Ungarna fick en varsin godispåse och tro om dom var nöjda sedan? =)
Själv höll man bara på att förfrysa fötterna. Vart är mina vinterskor??
Blev en alldeles för god middag med. Nu känner man sig som en uppstoppad korv! Ibland får man lust att flytta hemigen. =)

Nåväl. Ikväll ska jag se Most Haunted igen. Mysa lite i soffan. Peter kommer hem om en timme. Längtar galet mycket efter honom nu. Känns som att jag inte hunnit vara med honom alls på hela helgen.
I morgon blir det jobb igen. Hela herrans dagen. Från klockan elva till åtta på kvällen. Huga.... Långt pass det. Men bra med pengar =P

Hmm

Klockan är nu halv tolv och jag sitter och mumsar på Ben&Jerrys glass. Phish Food. Den är bara för god.
Egentligen borde jag väl gå å lägga mig, är så trött efter dagens jobb.

Jag och Emanuel har haft en riktig myskväll. Han har varit så himla go och glad ikväll och jag vill ha det så varje kväll. =) Varje dag. Varenda sekund av mitt liv. <3

Nej, nu ska jag gå och gosa med älsklingen i stället. Glass och älskling. Kan det bli bättre? =P

Snark...

Ska iväg å jobba strax å jag är så trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Vet inte varför jag är så himla trött. Idag jobbar jag bara till fyra, så känns som att det kommer gå ganska snabbt i alla fall. Dock lär det nog vara mycket folk idag, det är ju lördag. Men å andra sidan har man ju fullt upp då, så tiden kanske går fort.
Det är lite tråkigt dock att älsklingen ska åka å jobba han med, precis efter att jag har slutat. =( Går om varandra typ. Men men.

Dags att klä på oss och ge oss iväg.


Fredag

Idag har det varit en bra dag. När jag vaknade i morse kändes det som att elefanter hade stampat på min rygg hela natten. Hehe, så pass ovan är man att jobba. Men jag tycker ändå att jag inte borde känna så himla mycket, det var ju trots allt bara tre månader sen jag jobbade. Hmpf, tror det är bäst att sätta igång med träningen på allvar efter nyår.

Idag har jag varit iväg till birsta en sväng. Jag och Erika letade julklappar, men blev i stället en ny tröja och en kjol till mig. Bilder på dom kommer senare.
Vi käkade på Donken och sen skjutsade jag henne hem. Hade lite små bråttom oxå eftersom Peter skulle jobba. Blev en mindre handling på affären här hemma i stället för en storhandling. Men jag kommer ändå inte vara hemma så mycket i helgen, inte Peter med, så lika bra att vi tar det till veckan.
Jag fick ju jobb i morgon. Och på måndag å tisdag med =) Såå himla skönt! Dock ganska långa pass både måndagen och tisdagen, men det ska väl gå bra i alla fall. Kul att få komma ut å tjäna lite pengar.
På söndag ska vi upp till pappa och Annica och gå på julskyltning. Åh, vad kul det ska bli. Dricka glögg och ha det mysigt. Synd bara att Peter jobbar då. Han jobbar hela veckan ut, och sen hela nästa vecka, tillochmed fredag. Sen är han ledig lördag och söndag.

Nu sitter Emanuel och kikar på tv. Min söta lille grabb =) Han har mulat i sig två clementiner på bara några få sekunder. Haha. Dags för sängen för honom strax. Å jag ska nog bara ligga å lata mig i soffan resten av kvällen. Om jag inte hittar nåt kul på nätet...

Gissa...

...vad jag har gjort idag??

Jo jag har jobbat! Å fan vad skönt det var att få komma ut och göra lite nytta! Fast det blir lite jobbigt att bara sitta i kassan flera timmar när man inte är van. Har lite ont i skallen nu. Inte druckit något kaffe heller, bara en kopp hos Ewa när jag kom hem.
Jag är trött. Fast positivt trött den här gången =)
Jag och Peter håller på att lagar mat. Spaghetti och köttfärssås blir det. Åh vad gott. Hungrig som en varg. Ikväll är det hockey oxå, så det passar mig perfekt att spendera resten av kvällen i soffan. I morgon har vi sovmorgon oxå. Peter börjar inte jobba förns fem. Hihi. Skööönt!!

Älsklingen!

Idag fyller Peter år! Hihi. Grattis på dig gubben min ;)




...

Trött trött trött!
Jag är så himla trött idag så jag vet inte vad. I går kväll somnade jag ganska tidigt och sen har jag sovit ända till halv åtta i morse, då väckarklockan ringde. Jag hörde den nästan inte ens. Tur att Emanuel var vaken. Peter hade slagit på en film till honom. Jag längtar tillbaka till sängen. Vet inte om jag ska lägga mig en stund eller om jag ska försöka bränna en skiva. Ska iväg till stan vid halv elva, träffa Sophie å så.

Nä det får nog bli en skiva tror jag. Sen blir det duschen =)

B L O S S A

Fan va gott det är med glögg! Jag blir nog aldrig trött på det. Så härligt att sätta sig i soffan med en liten kopp och bara mysa med älsklingen. Men man får absolut inte glömma russin!

Idag gjorde vi pannkaka till middag. Emanuel åt en halv. Peter färgade grädden grön. Haha. Men tydligen va det bara roligt en stund.

Jag är jätte trött ikväll faktiskt. Eller, det har jag varit hela dagen. Trött i kroppen, trött i knoppen. Vill bara sova. Men jag och älsklingen hade tänkt att se på en film. The Ruin. Nja.... Vi får väl se vad det är.

I morgon ska jag och Sophie till stan. Fika lite, snacka lite och kanske handla lite =) Ska bli skoj.

Nej, nu blir det film. Hoppas man håller sig vaken genom hela bara.

Nu är det vinter

Och vinterkläderna har åkt fram på allvar. Jag köpte mig en ny vinterjacka idag. Svart kappa som var lite längre. Har länge velat haft en sån. Har en kort liknande, men den är så sliten så jag vet inte vad.

Var ner till förrådet och rotade fram Peters jacka och hittade på kuppen, med hjälp av en ficklampa, julgardiner! Visserligen sen stan brann, men bättre än inget.
Jag hittade oxå Classes täcke. Hihi, han är så söt i det. Han blir ju så frusen när han är ute på vintern.

Tog några bilder på honom =)


   


Katten fick vara med oxå =)


 


Så nu är vi redo för vintern och dess kyla.

Usch

Idag ville Emanuel verkligen inte gå till dagis. Han bara grät och skrek och sprang ifrån mig hela tiden för att slippa. Jag blev så förvånad för han har alltid sprungit in på dagis och man har nästan fått stått och ropat hejdå till honom. Men inte idag. Stygga mamma lämnade honom på dagis å han som ville vara hemma å leka med sina bilar. 
Hmpf, nu dök mitt samvete upp på min axel... 

Tessan är glad

Oj oj. Överraskningarna fortsätter att ramla in.

Idag fick jag en glad en på posten. Och tro om jag blev förvånad. Jag fick en lönespecifikation från Ica Maxi. Semesterersättning för jobbet i sommar. Haha! Inte såå mycket pengar, men ändå tillräckligt för att vi ska ha råd med julklappar och sånt nu till jul. Fan vad det kändes skönt!! Peter fick oxå väldigt bra lön den här månaden så det känns ännu bättre. Så nu ska jag ut på julklapps jakt.  Åh vad roligt! Fast först ska jag hitta något till älsklingen min som fyller år på onsdag <3

En stor sten har ramlat av mitt bröst nu kan jag säga!

Min Guldklimp!

Min guldklimp är hemma nu! Bara så ni vet =)


 

Smörgåstårta och Paket

Pust och stånk.
Idag blev det smörgåstårta då pappa och Annica kom på besök. Brorsan hjälpte mig att göra en och den blev riktigt god och fin =) Åt så mycket så jag tror inte jag behöver äta nåt på flera dagar framöver. Fast det är klart, den är för god för att motstå... =P

Jag fick ett jättefint svart halsband, ett par svarta lite tjockare tights och en jättesöt lila svart topp med silver i. Toppen var dock lite för stor så den fick Annica byta. =( Både jag och Peter fick varsin röd julblomma med röda krukor till. Gissa om jag blev glad över dom! Och dom ska få stå i mitt köksfönter. Hihi



Smörgåstårtan



Halsbandet jag fick.



Halsbandet igen



Men jag måste seriöst skaffa en digitalkamera. Har hur mycket bilder som helst på mobilen nu. Vill hellre ha en kamera att ta bilder med. Nåja, det får väl vänta tills man har råd....

Ja just det, Emanuel fick en choklad julkalender oxå! Gissa om han ska bli glad =P

God Dag

Idag är det söndag. Fan vad tråkigt egentligen. Å inte kommer Emanuel idag heller. Han kommer i morgon. Vi har bytt dagar nu som vi ska byta honom på. Så alltså kommer han till mig på måndagar hädanefter. Längtar efter honom tok mycke nu. Hade ju egentligen velat att han skulle komma idag. Men det blir nog lite bättre att byta på måndagar. Man har ju hela helgen på sig då om man vill göra nånting.

Idag skulle nog pappa å Annica komma å hälsa på. Ska bli skoj. Annars vet jag faktiskt inte om det händer så mkt mera idag. Blir nog ännu en lugn dag. Blää, vad tråkig jag känner mig.

Jippi!

Timrå vann! Hela 2-6 till Timrå mot Linköping. Vad fan hände??

Hockey Igen

Japp, snart är det dags för hockey igen. Ikväll möter Timrå Linköping. Ska bli spännande att se hur det går att möta serieledanrna.
Ska bara krypa ner i soffan och mysa med lite godis. Först ska jag äta lite. Blir kebabtallrik. Mums. =)



Lördag

Jahapp, då var det lördag igen. =)

Festen igår blev bra. Men jag hade faktiskt trott att det skulle komma mer folk. Fast egentligen gör det inget, det blev bra som det vart =) Lagomt.
Idag har man bara städningen att ta hand om och det är väl det värsta efter att ha haft en fest... Men annars tror jag bara att det blir en lugn dag idag. En soffliggardag. Men det passar bra =)

Vad ska alla ni andra göra idag??

Fest fest =)

Ikväll blire fest. I alla fall tror jag det.
Jag och Peter ska göra en liten bål med frukt i. Hihi. Sen får man väl se vad som händer. Och om det kommer något folk. Vissa blir man bara så besviken på. Och det kan jag tala om att det inte blir någon inbjudan nästa gång. Va fan. Näpp det är slut å det nu. Sist jag hade fest var det lika dant så nu är jag trött på det. Dom som kommer dom är välkommen i alla fall, och kul ska vi ha, för jag orkar inte bry mig om dom som ska förstöra. Så det så!

Nog om det. Jag ska hoppa i badet en stund innan vi ska göra Bålen. Blir en god bål tror jag. Med stjärnfrukt, melon och Kiwi i, Mumma. Lite snacks finns de oxå. Har till och med köpt dipp. Hur länge sen va inte det? =P Men är det kalas så är det. =)

Haha, egentligen skulle man gjort som när man va lite. "Har du ingen present med dig får du inte komma!" =P Men i alla fall så har jag ju fått presenter från hälften av dom som kommer... Attans....

Men nu Du...

Nu ska ni få höra!

Jag vaknade i morse av att telefonen ringde. Tyckte jag kände igen numret men kunde inte placera det. Så när jag svarade blev jag ytterst förvånad.

Det var från Ica Maxi. Dom ville att jag skulle jobba hos dom vecka 51! Och kanske någon dag vecka 52 oxå. Och jösses vad glad jag blev. Okej, det är bara en vecka, men det är jobb! Och dom stackars kronorna behöver jag så himla mycket just nu. Jag kan jobba när som helst, bara jag slipper jobba julafton =) Kändes faktiskt jätteroligt! Lär dock bli tufft med jul ruschen, men tror nog att jag ska klara det galant. Hihi.

Ny Design!

Jag har fått en ny design av Stephanie ! Tack så mycket, den blev riktigt fin!

Födelsedagen

Puh, vad jag är mätt och trött nu. Det blev en del städning innan mamma och syskonen kom. Jag hann även göra tårtan. Och den var tydligen omtyckt för det är bara en liten pytte bit kvar. Haha.

Fick några fina presenter med. Ett underlägg med tre fina ljus, en fin blomma, en vit prydnadsängel och en affisch.
Lägger in lite bilder =)

   

 


Ja Det var några bilder i alla fall.
Nu är det hockey med, perfekt avslutning på min dag om Timrå skulle vinna ikväll. Det jag saknade idag var faktiskt besök från Pappa. Den gamla goda tiden är slut nu antar jag. Tyvärr. Men dom kommer ju och hälsar på i helgen i alla fall =)

Nej nu till hockeyn

Pang Boom!

Så var man 24 då. Och åter ett år har gått. Snart är man tant.
Tokiga morsan ringde och sjöng för mig strax efter fem. Blev lite rädd. Trodde det brann nånstans innan jag fattade. Haha!

Jag och Peter ska iväg och handla grejjer till tårta nu. Så då får man ju hoppas at det kommer nån som vill äta den med, haha. Men den största presenten idag blir nog att Emanuel kommer. Som sagt. Längtar längtar =)

Jag blev utmanad!

Blev utmanad av Ewa att gå in i Bilder mappen, öppna fil nr 6 och välja bild nr 6 och berätta om den här.

Så här kommer bilden =D





Haha! Japp, det är min käre bror Thomas, å såhär ser han ut som blondin ;)

Storstädning på G!

Jahapp. En dag kvar till födelsedagen, och idag är det städning som gäller! Peter har redan börjat. Jag skulle egentligen bara lägga in lite musik på min mp3, men skriver några rader här innan =P

Senare ska vi iväg till Peters bror och hans son som fyller år idag. Ett år. Hihi. Vad tiden går fort egentligen.

Måste försöka få ordning på mitt hår oxå innan, så jag tänkte nog kila över till Ewa så hon får hjälpa mig. Som vanligt kan jag väl säga nu. Haha =)


Nej, vart är snabeldraken nånstans??

Mm mm

Kaffe med kanel och kardemumma. Finns det nåt bättre? =P



Julstjärnor och torkarblad...

Nu är det snart dags för hockey igen och fan vad skönt atta den kanalen så man kan se den =P Alldeles i sin egen soffa till och med ;-)

Jag är glad för nu har jag och Peter handlat jul gardiner. I alla fall till köket. Dom hade dock inte dom som jag ville ha, men det fick bli en annan färg.
Och som vanligt när man ska fixa och greja så går inget som man tänkt sig. Vi köpte en jättefin lila julstjärna i papp eller vad det är, som vi tänkte ha i vårt sovrum. Och vad händer inte då rå, när vi ska knyta ihop den? Jo, snöret slinker ur fästet och vips, så har Therese det i handen. Jaha, det var den julstjärnan det.

Och hur länge har jag inte tänkt att jag ska köpa nya vindrutetorkare till bilen? HUr länge som helst. Så igår tyckte bilen att nu får det va nog... När jag skulle torka så låssnade den från sitt fäste med ett ljud som fick både mig och Peter att skrika och nästan hoppa ur skinnet. I rena paniken slog jag till spaken så den for igång med en hastighet som inte går att mäta i denna värld. Jag kan lova att så fort jag får pengar ska jag banne mig fixa dom där torkarna.

Dags at börja tänka på vad det ska bli för tårta på torsdag. Jag är i alla fall överlycklig, för min pojk ska komma till mig då, även fast han ska va hos pappa. Han ska få vara hos mig en stund på min födelsedag, och det är nog den bästa presenten av alla. Och så får han vara med att äta tårta oxå. =)

I morgon ska vi förresten till Peters brorson som fyller år. Ännu en som har födelsedag denna månad. 

Nåväl. Bäst att slänga sig i soffan med nykokt saft å samla sig innan hockeyn. =) 


2 Dagar

Japp, idag är det två dagar kvar =)

Jahaja...

Ja då var det återigen en ny vecka. En ganska spännande vecka faktskt. Det enda som inte är roligt är att inte Emanuel är hemma. Han for igår. Och det blev så fruktansvärt tyst och tomt här hemma så det var hemskt. =(

Hur som helst. Jag fyller ju år på torsdag. Och älsklingen fyller år nästa onsdag. Sen fyller min käre far 50 nästa torsdag. =) På fredag hade vi tänkt att ha en liten födelsedags fest här hemma. Så får vi väl se då om det är någon som vill komma då =)
Är det någon som vet vad man kan köpa för present till sin kära sambo? Jag har fan ingen fantasi =(

Nog om det. Idag blir det nog inte mycket gjort. Jag och älsklingen ska kanske kolla upp om vi har nåt slags jul pynt nånstans. Åh, jag vill köpa en massa nytt ju. Nya snygga gardiner och nya julstjärnor att sätta i fönstren. Har ju fan bara gammalt skit sen flera hundra år tillbaka. Jösses, att det snart är jul oxå.

Aja, nu ska jag i alla fall försöka få nånting gjort =)

3 Dagar =)

Bara tre dagar kvar till min födelsedag nu =)

5 Dagar kvar

Idag är det fem dagar kvar tills jag fyller år =) Jösses vad tiden går fort.

Ja, en liten önskelista ska jag ju skriva naturligtvis ;)

  • En vinterjacka ( Min är trasig)
  • Nya Linser ( Har haft mina månadslinser för länge)
  • Digitalkamera/ Videokamera
  • Nagelförlängning ( Mina naglar ser förjävliga ut)
  • Nintendo Wii spel ( Kul när man inte har nåt bättre för sig på dagarna)
  • Sänglakan
  • Nya duntäcken, två st
  • En armbandsklocka


Ja det är i alla fall en lite grann. Önska kan man ju göra hur mycket man vill. Hehe


Redo för Hockey

Japp, är det lördag så är det =)

Lite godis till hockeyn är aldrig fel =P


Hejja Timrå!!



Hugaligen

Idag känns det svinkallt ute! Jag trodde jag skulle frysa häcken av mig när jag lämnade Emanuel på dagis. Brr.
Erika ringde å ville jag skulle komma ut till henne och ta en prommenad med hundarna. Egentligen hade jag sagt nej, jag har både dåligt med bensin i bilen och pengar, men jag känner faktiskt för att ta en liten sväng å få surra lite strunt en stund. Jag har ändå inget att göra hemma så. Bara att dra på sig långkallingar, hihi.

I helgen ska vi ha Sickan här igen. Hon har böjat komma ofta hit på senare tid :) Inte för att jag har nåt emot det, hon är så snäll så. =) Det är faktiskt roligt att ha henne här.

Nåväl... Långkallingar var det va??

Mysa bör man...

Jag, Emanuel och Classe låg alla tre på golvet nyss och myste lite med varandra i väntan på att Peter ska höra av sig så vi kan hämta honom och handla lite.
Emanuel skulle visa hur man smyger och tassade omkring på tårna. Hihi. Och Classe han bara tittade på. Dock tycker han ju inte om att vara med på bild... =/  Söta pojkar jag har va? =)


      

Bombnedslag!!

Nu har jag bestämt mig. Japp det har jag.

Idag är det storstädning som gäller! Baske mig om man inte ska få nån ordning i den här jäkla skit lägenheten! Fan hur det ser ut här. Att man ens kan bo här. Fattar inte.

Jag har i alla fall börjat med tvättstugan. Ska ner och hänga tvätten strax. Men som vanligt är det någon som har glömt tagit igen sina kläder i torkrummet. Så jäkla irriterande. Hoppas do är igentagna när jag kommer ner, annars åker dom bara ner. Kul å stå å plocka i en annans kläder då?

Sen tänkte jag få lite ordning i både kök och sovrum. Ska byta gardiner, om jag hittar igen dom jag vill ha. Damsuga, skura å allt som hör till. Får se hur långt jag hinner innan jag ska hämta Emanuel halv två. Förhoppningsvis är jag klar då. Vill göra andra saker med honom då =)

Test

Ja jag gjorde testet syrran hade på sin blogg, hittade den på Ewas med så då måste jag ju göra testet jag med=)

Tja, inte så pjåkigt resultat må jag säga ;)




Katy Perry =)



Denna låten har jag haft på huvudet i flera dagar nu...

Måndag igen då....

Idag har jag varit in på arbetsförmedlingen och skrivit lite fler ansökningar. Emanuel fick vara hos mobbi medans så det gick ju bra. Nu gäller det bara att komma på vart tusan man ska söka jobb nånstans. Suck.
Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag. Har inte riktigt fattat vart tiden tagit vägen. Jag och Emanuel åt en ganska tidig middag, och nu sitter han och kollar på tv. Jag vet inte riktigt vad som händer resten av kvällen. Hoppas älsklingen kommer hem snart.

Jippi!!

Idag kommer lillfisen hem!!



Classe

Här är lite bilder på min älskade lilla vovve =)


   

Classe vet hur man sover






Om jag sitter fint.....




...Får jag vara med vid bordet!

Fredag =)

Hihi, jag upptäckte just när jag kikade ut genom fönstret att dom tog reda på den stora kartongen som sopgubbarna bara slängde ut. Flera dagar gick det innan den blev igentagen. Hmpf, inte har vi gjort nåt fel i alla fall, vi la den ju trots allt I soprummet! Nåja, jag hoppas sopgubbarna fått en utskällning. Ska bli spännande å se om dom tar den nästa gång, för nu ligger den i en tunna i alla fall.

Idag vet jag inte riktigt vad om händer. Jag ska i alla fall in till stan å se om jag hittar nån fin tröja att ha på mig i morgon. Vi ska till Peters syster på kalas då, så lite fin vill man ju vara.
Innan jag åker in till stan väntar jag på posten. Vi har fixat digitalv, men har bara fått boxen, och inga koder, så jag hoppas dom kommer idag, annars blir jag sur. Än har jag inte sett någon postbil, fastän jag sitter i fönstret som en uggla...

Nä, nu ska jag ta mig nåt att fika, å bege min inöver stan en sväng =)

Tandläkaren

Idag var min lillfis till tandläkaren. Gick hur bra som helst. För att vara första gången. Han tyckte det var roligt att åka i stolen som åkte neråt och han gapade så stort =) Jösses vad stor han blir min lilla pojk =) Han får nog inte bli någe större nu tycker jag.
Fick bara träffa honom en snabbis och redan saknar man honom otroligt mycket igen. Ibland går de här veckorna fruktansvärt långsamt. Man tycker att man ska hinna med lite mera när man är själv men det går inte mycket bättre för det. Några dagar kvar sen kommer Emanuel till mig i alla fall =) Älskade lilla pojken <3

Sopgubbar nu för tiden??

Jaha, jag sitter vid datorn igen. Har egentligen inget att skriva om just nu. Känner mig tom i skallen. Egentligen skulle jag ha gått igenom den stoooora pappershögen som ligger vid databordet å bara växer och växer. Egentligen. Vette fan om jag orkar ta itu med det just nu.

Sitter och kollar ut genom fönstret som jag alltid gör när jag sitter här. Måste fan säga att jäklar vilka lata sopgubbar vi har här. När jag och Peter köpte säng blev det en del stora kartonger. Det mesta fick ju plats i soptunnorna såklart, men en ganska stor ställde Peter bara bredvid för den fick ju inte plats för alla de andra soporna. Sen när sopgubben kom och skulle tömma den, slängde han bara ut kartongen på backen och tog inte reda på den. Så där ligger den kvar efter typ en vecka. Hmm... Är inte kartonger vanliga sopor det med? Det är ju wellpapp, det ska dom ju ta! Inte slänga ut på marken bara för att den råkar vara lite stor. Tjurig som jag är tänker jag inte ta igen den heller. Vafan det är ju deras jobb, den stog ju i sophuset! Kan dom ta andra kartonger kan dom minsann ta den här med!

Samma sak var det för ett par veckor sen, när någon hade ställt in en parabol där. Visst, en parabol kan man ju förstå, det är ju grovsopor, men att slänga ut den på backen? Hallå, lite jävla stil får det väl vara!

Ja se, nu sitter jag här och har inget annat för mig än att beklaga mig för sopgubbar som inte gör det dom ska. Haha. Vilket jäkla liv =D

Måndag kväll

Åh, nu känner jag mig som en ballong. Var å hämtade Peter efter att han slutat jobba, sen bestämde vi oss för att äta kina mat, och testade en ny restaurang. Köpte Biff med bambuskott, och jag tror jag höll på att äta ihjäl mig. Rackarns vad gott. Där ska jag definitivt handla igen. =)

Ikväll blir det inte så mycket gjort. Ska vara med älsklingen å kika lite på tvn och så. Har gjort kaffe å de längtar jag riktigt mycket efter nu haha.

I morgon ska jag in med en ansökan till Ica. Jag hoppas att jag har i alla fall en liten chans att få komma in och jobba där. Jag har ju erfarenhet i alla fall. Fatta vad skönt det skulle vara. Bara att få en intervju vore ju ett framsteg. Hoppas hoppas.

Nej, kaffe var det va?

God Dag

Jaha, idag är det måndag igen då. Och jag vaknade klockan kvart över elva idag! Jösses. Jag är nog helt utpumpad efter dagen igår. Det var ingen bra dag.
Jag gjorde en äppelpaj igår som jg sitter å mumsar på nu. Vilken lunch. Den var väldigt omtyckt av älsklingen i alla fall. Han lyckades äta upp halva på bara några sekunder tror jag haha. Bra att man kan göra nånting bra i alla fall =)

I dag fick jag ett brev på posten. Från kommunen. Ett litet litet kuvär. Jaha, vad är det här nu då, tänkte jag. Å vet ni, det var från hemjänsten jag sökt jobb hos för ett par veckor sedan. "Tack för din ansökan, jobbet är redan tillsatt..."
Jahapp... Kul att dom berättade i alla fall... Hmm, vad ska man söka nu då?? Nån som har ett bra förslag? Alltså, hur ska man göra då man kommer till en gräns när man har sökt allt man kan tänka sig, å allt som finns, men man inte får nåt svar? Eller ett nej?

Nog om jobb nu, jag är redan så jäkla less på det...

Idag känner jag för att komma ut lite, tror jag ska ta å klä på mig och fara en liten sväng. Ta med Classe å få lite luft. Röra på fläsket lite. Kanske hämta älsklingen när han slutar jobba. =)

Spott och Fräs!!

Jahapp, nu är man ensam igen då =( Min älskade son har åkt till pappa igen, och fan vad det känns tomt hemma nu. Så fort han har åkt gör det så ont så man tror hjärtat ska spricka. Suck.
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Har lämnat Sckan med och Peter jobbar. Funderade på om jag skulle fixa till det lite i köket, byta gardiner och så. Men jag vet inte om jag orkar. Det är ju fan det enda man gör. Städar...
Och vart ska man göra av alla dom här onödiga sakerna, som bara står? "Man kanske behöver dom en vacker dag" tänker man. Jo tjena....

Jag önskar man hade något att se fram emot. Något att längta till. Men nej... Vad skulle det vara? Har varken pengar eller jobb.  " Det kommer" Säger Peter. Jaha? Men nu då? Vad ska man göra i nuläget? Vad ska man göra åt situationen? När kan man äntligen få känna sig stolt och glad över vad man gör? ATT man gör något BRA?
Man sitter bara här ensam hela dagarna i den här förbannade sura lägenheten och röker sina äckliga cigaretter, fast jag hellst skulle vilja bryta sönder dom där äckliga pinnarna i molekyler, stampa och spotta på dom. Man slösar bort tiden på ingenting. Och det är det värsta av allt. Jag vill inte slösa bort mitt liv nåt mera. Jag vill inte vara den sura bittra kärringen som bara skäller och är på dåligt humör hela tiden.

Hur ska man ta sig upp igen? Hur ska man bryta detta mönster?

Det är så mycket jag undrar och så mycket jag inte förstår. Jag grubblar hela dagarna så jag inte ens vet vad jag heter. Vad som är bak eller fram, upp eller ner. Jag glömmer saker, stora som små. Men det är väl tur som fan att arslet sitter kvar för annars skulle man väl glömma det med!!

Alla Helgons Dag

Ja jag måste ju säga att denna dagen har varit helt perfekt. Den har varit bra. Min lilla go knopp ligger i sin säng, utpumpad, och sover, och jag sitter här med magen som en ballong efter all mat, kaffe och godis.

Jag och Emanuel gjorde ju en pumpa lyckta förut och den blev riktigt bra faktiskt =)
Sen blev det lite av det ena och lite av det andra. Lägger upp lite bilder så får ni se


Locket på pumpan av först




Ja, för er som inte vet hur pumpor ser ut innuti, ser dom ut såhär. Yuck!



Emanuel kikar ivrigt på. Lite suddig bild dock...



Såhär blev resultatet. inte så pjåkigt, har ju aldrig gjort en sån förut, hehe



Två utklädda barn... Haha. Lägg märke till Tindras glugg



Classe fick oxå va med fastän han inte var så sugen på det... Även brorsans lurviga ben kom med på bild... =S



Ewa som clown. Hähä


Brorsan som...Ja en brorsa... Haha. Fundilerar över gratängen ....



ASG! Jag fick tom med mig själv på bild =P


Haha, ja det var några bilder det. Mer än vanligt.

Det blev i alla fall en lyckad liten fest. Var bara en sak som saknades. Peter. Min Peter. Älskade Peter som snart kommer hem till mig. =)
Jag ska nog lägga mig i sängen eller något och kolla på lite Most Haunted innan han kommer hem. Idag har han ju i alla fall bilen så han tar sig hem snabbt =)

Pumpa och Godis

Ja nu är det halloween igen och idag är det svinkallt ute. Brr.
Sitter med en kopp kaffe och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Peter jobbar. Han fick ett extra pass idag innan han börjar jouren klockan fem. Känns tråkigt att han inte hinner vara med oss. Jobbar hela jävla helgen. Bajs.
Men jag och Emanuel ska i alla fall på kalas hos kusin Tindra. Ungarna får klä ut sig å lite godis å allt som hör till. =)
Och jag har köpt en pumpa som jag och Emanuel ska fixa till sen. Undrar just hur det kommer gå, haha. Det ska bli skoj. Frågan är bara vart man ska sätta den nånstans. På balkongen? Den ska ju synas oxå. Hehe. Nåja, om den blir så pass bra så den är värd att synas. =)

Nåja. Nog med prat och till saken i stället =)

This Is Halloween!!

Var bara tvungen att lägga in denna. Hihi jag älskar den =P

RSS 2.0