Mys kväll

Ikväll har jag och älsklingen bestämt oss för att ha en mys kväll tillsammans med Emanuel. Och jag är i full gång med att göra i ordning middan. Det blir kött och pommes, bea sås och vitlöksbaugett, sallad till naturligtvis. Sen så ska vi käka ost och kex ikväll, lite gurkstavar med dip blir det oxå. Mumma. Och ok, jag erkänner, jag har faktiskt öppnat min vinflaska från spanien oxå =) Hade glömt hur gott det vinet var.
Det är ju tur att vi är lediga i morgon. Vi ska göra något spännande i morgon oxå, men det håller jag på ett litet tag till ;)

Så var det söndag

Och jag har fått hem mitt lilltroll igen. Vi har redan hunnit göra kväll, för han var så trött. Han ligger och kikar lite på film nu och myser i sin säng. Känns skönt att ha honom hemma igen.

Känns skönt att ha lite ledigt nu också. Jag är faktiskt nöjd med min jobb insats i helgen. Idag gick tiden jättefort faktiskt. Jobbade inte så många timmar heller, men. Jag är som sagt nöjd. Nu har jag börjat komma in lite mer igen så jag hoppas det fortsätter såhär.

Kvällen har jag planerat med älsklingen. Tänkte ta en lång varm härlig dusch nu, och sen mysa ner i sängen med lite film, gurkstavar med dip och kanske lite dricka. =) Låter inte det härligt så säg? =)

Så var det lördag då

Och dom här odjuren var det jag vaknade av i morse;










Aldrig får man vara ifred =)


Nåväl. Idag känner jag mig lite bättre faktiskt. På bättre humör i alla fall. Har fortarande ont som tusan i ryggen. Men inte lika mycket som igår. Sitter här med en kopp kaffe och funderar på vad jag ska göra innan jobbet. Är ju inte så lång tid kvar, så det är väl inte så mycket man kan göra innan dess egentligen.
Det är ju inge roligt väder ute. Inte roligt alls. Trodde det skulle bli vår nu jag, men icke. Det lär väl snöa ett par gånger till innan dess =(

Nej en dusch å sen kanske lite mer kaffe. Kanske hos någon snäll granne =)

Katabrask!

Nu önskar jag verkligen att min huvudvärk ska försvinna. Har tamejtusan haft huvudvärk en hel vecka nu utan att slippa den en enda dag. Jag vet inte om det har med ryggen och nacken att göra eller vad det är, men det börjar verkligen bli påfrestande. Värken i nacken har inte släppt heller.

Jobbet idag var ingen hit. Jag åkte hem tidigare för jag orkade knappt sitta. Hela kroppen skakade, jag svettades som en tok, huvudet bultade och jag blev illamående. Trodde det var för att jag ätit för dåligt. Det första jag gjorde när jag kom hem va att somna i soffan. Helt förstörd. Sen började jag att frysa så då tog jag ett bad innan älsklingen kom hem. Vi käkade middag och jag trodde att det skulle bli bättre, men icke, jag känner mig fortfarande alldeles svag i kroppen. Har tagit både alvedon och ipren under dagen men det har inte hjälpt ett dugg.
Hoppas verkligen det är bättre i morgon, annars ska jag ta kontakt med en naprapat på måndag för nu är jag less.

Några rader...

Hemma igen efter jobbet. Känner mig väldigt trött. Men på nåt sätt får jag lite mer energi av att jobba. =) Lustigt.
Det var mycket folk idag. Otroligt mycket folk. Så det har liksom varit fullt upp hela kvällen. Men det är bättre det, än inget alls.
Tror jag blir galen på katten, hon rusar omkring som galen i hela lägenheten, leker med Mannes leksaker och håller på. Kattskrälle.
Älsklingen siter och tittar på nån film på tvn, och jag längtar efter sängen nu. Vill bara lägga mig och tok mysa. =) Börjar ju ganska så tidigt i morgon, och jobbar i princip hela dagen. Blä.

Nej, ska slänga mig i sängen å läsa lite tidning hade jag tänkt.

Godnatt

Jobb igen då

Har just varit ute på en liten prommis med Classe. Det var skönt faktiskt. Ska snart iväg och jobba. På något vis tycker jag bäst om dom här passen. 16-22. Lär bli mycket folk ikväll dock eftersom folk har fått pengar. Å andra sidan går tiden snabbare då. =) I morgon jobbar jag ett ganska långt pass. Från tio till kvart i sju. Känns lite segt, men men.

Jag ska ta å göra mig nån mat innan jag sticker iväg. Tänkte egentligen göra en matlåda å ta med mig, men jag äter nog innan jag far i stället, och köper nåt lätt ikväll på rasten.
Längtar efter älsklingen oxå. Tråkigt att man börjar jobba när han slutar.
Jag ska ringa å prata med Emanuel oxå och säga grattis till mitt lilla namnsdagsbarn. =) Längtar otroligt mycket efter honom nu. Tur att han kommer på söndag. Blir en kortare vecka hos mig då, men jag är ledig så bäst att ta vara på den tiden då.

Nej nu blir det korv å mackisar. =)

Emanuel

Grattis till min älskade pojke som har namnsdag idag!










Bättre koll på AF

Idag sov jag länge. Vaknade kvart över tio. Känner mig seg. Har fortfarande ont i nacken och ryggen, det vill visst inte släppa. Har en konstig känsla i kroppen oxå, precis som innan man ska bli sjuk. Men jag hoppas att jag klarar mig från det.

idag ska jag in på Arbetsförmedlingen och få papper påskrivna igen. Jag är sent ute med det, men det får va så den här gången. Måste kolla upp hur mkt jag har jobbat i februari. Inte mycket alls.
Men hur fan gör dom på arbetsförmedlingen egentligen? Dom kan ju inte ha nån koll över huvudtaget! Igår fick jag en kallelse till en anställningsintervju- där jag redan jobbar!! Hallå?? Har ni missat nåt eller? Jäkla puckon, skicka ut massutskick  sådär, fan jag blir förbannad. Nä, bättre koll tack!

Nej nu ska jag nog ta mig en dusch. Vet inte om jag ska ta mig en prommenad med classe idag. Erika ville att jag skulle följa med och träna men jag känner mig inte riktigt hundra för det. Vi får väl se.

Hej hopp

Just nu sitter jag hos mamma och kikar lite på datorn. Jag är ledig idag och hade inget bättre för mig. Dricka lite kaffe är ju aldrig fel.
Älsklingen är på jobbet, fastän att det är hans lediga dag egentligen. Han bor fan på jobbet nu för tiden. =/ Men men...

Jobbet igår gick bra faktiskt. Jag fick ganska så ont i nacken, men jag fick lite avlastning, vi bytte av varnandra hela tiden, så det var skönt. Känner mig lite kluven över hur jag ska göra med hela jobbgrejjen. Om jag ska satsa på det och gå för att få jobba där fullt ut, eller om jg bara ska söka nåt annat och jobba där medans jag får. Svårt det där....
Det var i alla fall roligt att jobba i går och det behövde jag få känna. Har varit lite motigt ett tag. Hoppas det blir bättre.

Nä, nu ska jag vara lite social å surra lite strunt med morsan =)

Måndag morgon

Hatar dom udda måndagarna. Det betyder alltid att jag måste lämna ifrån mig det allra finaste jag har. Och det är det jobbigaste jag vet. Det riktigt ekar här hemma nu. Både i mig och i väggarna. Det blir alltid tuffare på något vis att vara utan honom. Men jag har ju gjort det förut och det är bara att fortsätta.

Emanuel kommer dock på söndag igen. Vi hade sagt torsdag förut, men jag jobbar ju hela slutet av veckan, så det fick bli söndag i stället. Då är han dock kortare hos mig eftersom F och dom skulle till fjällen, och Emanuel ska med. Men men. Ge och ta.








Ikväll ska jag jobba. Lite orolig för hur det ska gå men min nacke och axel. Det har fortfarande inte gått över. Men jag tänkte i alla fall testa å se hur det går. Blir det värre igen får jag väl gå till läkaren eller en naprapat å få det fixat.
Har funderat på att börja simma. Eller rida. Synd att det ska kosta så jäkla mycket pengar bara, att rida. Typ vara medryttare kostar ju en del.

Men å andra sidan borde jag lägga av med rökningen och satsa på nåt som är bra för mig i stället. =)


Han är väl bra söt

Min Classe.

Go och glad jämt. Svansen går för jämnan =) Gohund!!



Okej, det där med att bada är väl inte det roligaste, men det går väl an...








Kan man bli sötare??

Sjuklingar...

Idag vaknade jag med ännu mer nackont än vad jag hade igår. Det har fan blivit värre än tidigare. Trodde ju det var vanlig nackspärr och att jag legat konstigt, men nu att det sitter i så kraftigt fortfarande gör mig lite orolig. Hade jättesvårt att somna i går kväll för att det gjorde så ont. Testade med zon gel först, men det dövade bara smärtan en liten stund. Sen tog jag två alvedon, och låg med en vetesäck över nacken och ryggen hela kvällen. Inte för att det dämpade smärtan, men det var ganska skönt med värmen.  Peter ska köpa en zon gel åt mig idag, kan ju vara bra att dämpa svullnaden å så.

Idag blir det inget jobb för mig. Jag klarar nog inte det med min onda nacke. Emanuel är fortfarande förkyld. Idag sov han till nio, vilket är väldigt ovanligt. Han har en hemsk hosta och täpt i näsan. Trodde han skulle bli bra snart, nu har han ju varit sjuk i en vecka.

Nåja, vi sjuklingar får va hemma och ta det lugnt i dag. Mysa med film och så. =) Försöka dämpa smärtan...

Ångest!

Har sån jäkla ångest över jobbet nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Mina utslag i ena armvecket har kommit tillbaka igen med och det svider som fan! Hjälper ju inte att smörja heller då det blossar upp igen efter ett par dagar. =(

Jag vet verkligen inte hur jag ska göra med jobbet. För som det känns just nu vill jag bara skita i det. Det är ju knappast mycket pengar man går miste om när man bara får en dag i veckan typ. Iofs så jobbar jag fem dagar nästa vecka, men i alla fall. Ska man behöva må dåligt hela tiden över ett jobb man inte trivs med? Att det inte ger en nåt annat än pengar. Och visst är väl det bra, det är väl mkt därför man jobbar, men inte BARA. Jag vill ha ett meningsfullt jobb. Som gör att man går dit varje dag, utan ångest och oro.

Funderar på att sjukskriva mig i morgon. Men ja... jag vet inte hur jag ska fortsätta sen.. =(

ANTM, snabbkaffe och snarra

Sitter i sängen och myser med den nya sesongen av Top Model, lite snabbkaffe och lite godis. Salig blandning, hihi.

Top Model verkar ganska bra faktiskt måste jag säga. Kul med en ny sesong att följa.
Jag och älsklingen har köpt snabbkaffe idag oxå, för att testa om det var gott eller inte. Jag drack ju iofs det när jag var i spanien, och tyckte det var helt ok. Det gjorde jag nu oxå, ganska så sött. Går ju jäkligt fort att göra i ordning oxå, haha.

Emanuel har piggnat på sig i alla fall. Han är dock lite förkyld fortfarande, men det verkar ge med sig lite. Får hoppas man inte åker på nån förkylning själv.

Nej tillbaka till Top Model och snarrat =)


Godmorgon

Usch vad jag känner mig stel och trött idag. Vet inte hur jag har sovit som i natt. Jag somnade inte förns efter klockan två. Emanuel hade en sån hemsk hosta så jag trodde taket skulle lyfta ett tag.
Men jag vaknade av att solen sken utanför fönstret i alla fall. Underbart.

Idag verkar han må bättre i allafall, och jag tror att febern har lagt sig. Men vi får väl se hur dagen blir. Han är väldigt täppt i näsan och snorig. Man får väl hoppas att jag slipper feber och förkylning igen.

Jag ska fortsätta med lägenheten idag hade jag tänkt. Ska fortsätta i sovrummet, sen blir det nog Emanuels rum och vardagsrummet. Är ganska mycket at göra om man tänker efter. Har ju hur mycket som hest som ska rensas ut.

Ja just ja, jag har ju köpt mig en stegräknare oxå, så nu ska jag ut och prommenera med Classe. Få se om man hinner ta nån långprommenad nu när man är ledig. Beror ju på hur Emanuel mår. Ikväll tänkte jag försöka ta en liten prommenad i alla fall, när Peter har kommit hem =)


Lite nytt

Ja jag har tagit och investerat ett överkast till våran säng. Tyckte det var på tiden nu.

Passade även på att köpa två hyllor och två st tavlor. Visserligen hade syrran lika dana tavlor, men det kunde inte hjälpas. Ena hyllan har jag satt upp i köket. Vet inte riktigt vad jag ska ha på den, men tyckte den gjorde sig ganska bra där.
Den andra satte jag upp i sovrummet ovanför sängen.












I morgon fortsätter mitt projekt här hemma med att få ordning och reda. Ut med massa skit, rent och fräscht ska det bli! Sen är det ju bara att hoppas på att Emanuel blir bättre. Antar att det blir en städ dag varvat med film mys. =) Hehe, det låter ganska bra tycker jag.

Ganska så mycket bra

Jag har en sjuk pojk

Japp, hem kom en liten sjuk grabb. Nu är det dags för feber och elände igen. Gubben hade 38.9 graders feber förut. Så jag fick hämta honom från dagis.
Nu sitter han och ser på tv. Lustigt att så fort alvedonen har börjat verka, springer han runt som galen. Haha. Värre än vad han är vanligtvis. =)

Nåja, då får jag ju iaf en anledning till att vara hemma å städa.







Idag kommer Emanuel

Vad jag har längtat efter min lillskrutt denna vecka. Men idag kommer han äntligen till mig igen. Snart, snarare sagt =)
Han hade visst åkt på nån slags magsjuka. Kan inte ha varit vinterkräksjukan dock, för då skulle han varit sämre. Konstigt. Men men, man får väl förbereda sig på att få magsjuka då framöver, om det inte var nåt annat han fått.

Idag blir det nog en lugn dag i övrigt. Jag tänkte försöka fortsätta med städningen här hemma. Är ju en del kvar att göra. Fan vad jag skulle vilja ha nya gardiner! Har ju inte ens påsk gardiner... =S

Nåväl, nu ska jag ut med Classe en sväng innan Emanuel kommer =)

Rädd för russin

Haha, jag hittade en rolig ljudfil på youtube. Från Trolles Trafikskola, som jag och mina syskon lyssnade på när vi var mindre =)









Jag är inte rädd för monster
För dom skrämmer inte mig
Ifall dom försöker några konster
får dom lov att passa sig

Jag är inte rädd för kottar
för dom säger aldrig nåt
Fast jag är blyg för äppelskruttar
och för hicka utav knott

Jag är faktiskt rädd för russin
är det konstigt at förstå
Jag har träffat flera dussin
och dom var så dumma så

Dom är små och dom är fula
och dom gnäller nästan jämt
Som en skrynklig liten kula
det är klart att man blir skrämd

Lita aldrig på ett russin
aldrig nånsin vad du gör
Och försök inte va bussig
för det har du inget för

Låt dom hålla på och gnälla
dom vill bara bita dig
Dom lådsas dom är snälla
men dom lurar inte mig

Dom lådsas dom är snälla men dom lurar inte mig

Städning på G

Japp, nu är det dags att ta sig i kragen och få i ordning här hemma. Jag har fixat lite musik som jag håller på å lägga in på xboxen, så det blir roligare att städa, för man kan ju faktiskt inte städa utan musik. Classe har fått en prommenad oxå, så nu är det bara att koncentrera sig på städningen, två och en halv timme, innan Peter kommer hem. Sen ska jag avnjuta en riktigt god middag ute på restaurangen.
Får hoppas man har hunnit städa hyfsat bra innan dess, så man kan slappna av ordentligt när man kommer hem =)

Tänker inte läga ut nån "före" bild, men kanske om ni har tur, en "efter" bild. Haha. Beror på hur mycket jag hinner.

Up up and away!!

Tisdag

Jahapp, nu har jag jobbat två dagar och är ledig fram till lördag. Sen så har jag inget jobb förns nästa lördag. Känns väl inte speciellt kul måste jag säga =(

Fortfarande extremt tomt efter Emanuel. Och stökigt utan dess like här hemma. Suck. Egetligen skulle jag ta mig i kragen och stor röjja i morgon. Men ja vi får väl se. Erika ville träffas och ta en promenad.

Jag och Peter ska ut på restaurang i morgon kväll och äta. Vi har ju inte hunnit fira alla hjärtans dag än så det tänkte vi göra i morgon. =) Ska bli mysigt. Jag å min älskling hela kvällen <3

Ensam igen=(

Har precis varit och lämnat Emanuel på dagis. Han är alltid lika glad när han kommer dit och skuttar in som en liten hare. Alltid lika jobbigt för mig att lämna honom dock. En stor del av mig saknas.
Men jag är i alla fall glad över att han tycker så bra om att vara på dagis, och att det aldrig är några problem med att lämna honom där.

Nu dröjer det ännu en vecka innan han kommer till mig igen. =/






Älskade Unge

Myspys

Jag och Emanuel har haft en helmysig kväll tillsammans ikväll. =)
Jag gjorde köttfärssås och spaghetti till middag, och sedan tog vi oss varsin glass och la oss i sängen och kollade på film. Trodde han skulle somna, men han var vaken hela filmen och tyckte den var riktigt bra. Så vi har haft en hel mysig kväll jag och min son. Känns bra att vi fick en sån mysig kväll innan han åker till pappa i morgon.

Jag och min lillknopp =)

God Morgon

Idag vaknade jag av att vara alldeles tjock i halsen, å knappt kunna svälja. Emanuel gapade på om att det var faktiskt ljust ute, å då ska man kliva upp minsann. Jippi.
Älsklingen drog nyss iväg till jobbet, så nu ser jag inte honom förns ikväll. Känns trist. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Eller vad vi ska göra snarare. Skulle behöva städa, men jag har ingen lust med det idag. Å ute är det skitväder oxå.
Tråkigt att det inte blev någon pulkadag denna vecka. Verkligen tråkigt. Men men, det kommer kanske fler tillfällen.

Vad ska ni andra göra en söndag som denna??

Nää

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att skriva nu ett par dagar. Jag har inte orkat. Har inte haft så mycket att skriva om heller faktiskt. Det har varit en rätt lugn vecka. Emanuel har varit på dagis och jag har hjälpt mamma med flytten.

Ikväll ska jag och Emanuel mysa med lördagsgodis och film. Och jag ska banne mig göra mig en liten go drink tänkte jag. En Cocosdrink, som jag drack nere i Spanien, tänkte jag göra. Blev helt såld på dom. Hehe.

Så ikväll blir det mys för hela slanten. Bara älsklingen som saknas.

Ny frisyr

Ja idag var jag till frissan och fixa håret. Det behövdes ganska mycket kan jag tala om. Skönt att bli av med riset. Även om det blev ganska kort. Så nu kan jag inte ha mitt löshår förns det har växt ut lite. Men som sagt, skönt att bli av med skabbrävsfrissan.



Svårt att ta bils själv, men såhär ser det ut bak


Jag ska pressa fram mina lockar när jag tv'ättat håret nästa gång, så då kanske de blir ännu kortare =) Men lockigt








För övrigt älskar jag min nya jacka =D

Glass någon??

Kan ni gissa vad jag har i min frys??

Just det. Glass. Och då menar jag verkligen Glass!!










Jag vet vad vi kommer leva på ett bra tag framöver i alla fall, haha.
Ibland är det bra att ha en älskling som jobbar i affär =)

Måndag kväll

Ligger i sängen nu och vilar igen mig på maten, helt slut efter dagen. Har jobbat från tio till fyra, sen hämtade jag Peter och vi hämtade Emanuel på dagis.
Blev en korvstroganof när vi kom hem. Mmm, hur gott som helst. så nu ligger jag här och känner mig otroligt trött.
Konstigt nog känner jag mig på väldigt bra humör. Vet inte varför...

Är i alla fall ledig resten av denna vecka, om dom inte ringer vill säga. Så det känns skönt. Så i morgon ska jag klippa mig hade jag tänkt. Vet dock inte om jag ska ge mig på en ordentlig frissa, eller om jag bara ska toppa håret... =/  Men nåt måste jag göra, för jag ser ut som en skabbräv i huvvet just nu. Blech.

Nåja. Snart dags att natta Emauel. Kanske mig själv med för den delen. Hihi

RSS 2.0