Nyår

Idag är det nyårsafton =)

Och jag ska jobba från klockan tolv till sex. Har fortfarande jävligt ont i halsen, men jag har ingen feber i dag i alla fall. Igår trodde jag att jag skulle tuppa av i kassan. Blää.

Ikväll blir det middag med brorsan. Vi ska göra inbakad fläskfilé och potatisgratäng. Mm mm. Gottgott. Blir en sallad till oxå. Sen tänkte vi nog åka in till hamnen och se på fyrverkerierna. Så det blir nog en ganska lugn och mysig nyårsafton =)

Vad ska ni andra göra ikväll??

Sjuk

Fy fan, jag börjar bli dålig. Har kännt det i flera dagar, men nu börjar det nog ta ut sig. Jobbade idag trots att jag kände mig konstig. Har världens svullnad på höger sida av halsen.
Nu när jag kom hem från jobbet har jag feber. Hoppas det inte blir sämre tills i morgon =S

Pizzor och egen läsk!

Nu är vi trötta, mätta och belåtna.

Idag har vi varit och storhandlat! Behövdes verkligen för allting här hemma var slut.
Var in på Ica Maxi och handlade mat. Massor med mat =P
Sedan svängde vi in på CityGross och köpte oss en SodaStream. Ja jag blev ju ännu mer sugen sen jag var hos mamma. =) Emanuel var faktiskt ganska så snäll och duktig idag, så han fick två st små plast bilar. Eller ja, en bil och ett flygplan. Sen fick han åka i bilen dom har vid kassorna på CityGross. Det var en höjdare.





























Sen var det bara hem med alla påsar. Blev faktiskt snabbmat ikväll. Lördag å allt. Peter beställde en pizza. Inte vilken pizza som helst heller!!




Nån som ser Manne bakom kartongen?? Nope....




Det kallar jag pizza!!



Åsså den här då =)





Japp, en riktig mys lördag kan jag säga. Hihi.

Ska nog krypa ner i sängen å se på lite film med älsklingen. Emanuel har somnat på soffan. Stackarn helt utslagen. Blir nog sängen för hans del med =)

Fredag kväll...

Och vad hittar man på då?

Jo jag åker bort till Elin å dricker lite The å snackar skit =) Peter får vara barnvakt en stund ikväll. Myspys. Antar att vi hamnar på hennes balkong, hehe.
Känns skönt att få vara ledig i helgen. Känner mig som en robot just nu, med allt jobbande.
Så The, lite skitsnack och en cigg sitter nog bra nu


Hallelåja

Hemma igen.
Lillgubben min med. Hämtade honom direkt efter jobbet. Han är inte i nåt toppskick just nu. Alldeles röd i ena ögat. =S
Fick klappa lite på Samson med. Min älskade lilla katt som bor kvar hos F. Saknar den token.



Samson <3

Tessan Special!!

Japp, här ska ätas en Tessan Special! Mm mm =P

Den innehåller glass, grädde, banan och kola sås

Gott!!



Hej Alla!

En liten snabb uppdatering =) Sitter hos mamma och bloggar lite just nu. Väntar på att älsklingen ska sluta jobba. Några timmar kvar. Men Emanuel är hos pappa och som sagt så jobbar Peter, så jag kände inte för att vara själv hela kvällen. Julafton var underbar. Helt kalas måste jag säga. Så jag är jättenöjd. Ska lägga upp lite bilder här senare, så fort jag kommer hem. Som sagt en snabb liten uppdatering Hoppas alla har haft en bra jul=)

Julklappar

Jag och Peter har slagit in Emanuels julklappar =) Hihi. Det är ju så skoj. Men skulle allt vilja ha lite fler klappar att slå in. Få se om man hinner fixa det i morgon kanske. Med lite tur innan jobbet.





Tänk, bara en dag kvar till julafton. Vad mysigt det ska bli.
Och nu är pojken min hemma oxå. Dock har han lite feber. Stackarn. Hoppas det släpper till i morgon.

I dag jobbade jag tio timmar. Fy fan. Så otroligt sjukt mycket folk. I morgon jobbar jag från ett till nio. Hoppas jag. Kan inte jobba till tio om det blir mycket folk. Jag å Peter ska på julkonsert. Får väl hoppas på det bästa. Folk- håll er hemma i morgon!

Blir trött bara jag tänker på det....



Färgade Linser!

Ja, jag hann ju inte vara med på att få gratis färgade linser, så jag tog och besällde egna! Jag behövde ju ändå, då mina är typ tre månader, fast man bara ska ha dom i en. Fast jag måste ha styrka på mina.

Beställde Freshlook Radiance, färg Eden. Får hoppas mina ögon får ett annat skimmer nu då ;)



Dock ser färgen på detta öga ut att vara blå. Men det ska vara mer grön =)

En lördags morgon

I morse klev jag upp tidigt och skjutsade Peter till jobbet. Klockan var väl typ kvart över sex när jag kom hem igen så jag gjorde en havregryns gröt och gick å la mig å sov sen. Haha, var riktigt länge sedan jag åt en ordentlig frukost. Men idag var jag så hungrig så jag trodde jag höll på att svimma.
Vaknade för en stund sedan. Ska väl åka å jobba om ett tag. Känns segt. Så mycket folk. Så mycket stress. Fast tiden går ju mycket fortare om man har mycket att göra =)

Nä jag bara sitter å babblar massa skit nu, haha

Pust

Denna julhandel. Det tar kol på mig. Fattar inte att det snart är julafton! Bara några få dagar kvar. Tiden går fruktansvärt fort. Och snart är Emanuel här igen =) Tänk att en hel vecka snart har gått sen han for till pappa. Längtar efter honom. Idag har jag i alla fall lyckas hinna med att köpa två julklappar till honom. Hihi. Hoppas han blir glad. Någon fler ska det nog bli i alla fall hade jag tänkt. Få hoppas man hinner köpa bara för jag jobbar ju ända till tisdag nu. Dumma tider att jobba har jag fått oxå. Fast det är ju roligt när pengarna kommer. 

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och se lite på Life. Koppla av lite. Köpte lite snarra med mig hem efter jobbet. Tyckte jag hade förtjänat det =) 

 


Blech...

Idag har det varit en seg dag. Vaknade tio i tolv och trodde klockan var typ nio. Var ju fortfarande lite mörkt ute. Vädret överlag har varit skit idag. Så det var bara at kliva upp. For iväg en sväng till morsan idag och skulle träna med bror. Men det gick inge bra. Ingen av oss hade nån riktig lust. Så vi blev bara sittandes med kaffekopparna i sället. Hämtade dock ut deras nya mobiler.
Sen har det inte blivit mycket mera gjort idag. Hämtade Peter från jobbet å for hem å tog de lugnt... Men det känns ganska skönt med en sån här dag. Nu kommer jag jobba en hel vecka i sträck. Från och med i morgon till tisdag. Känns lite segt måste jag säga... =/ Men men.

Längtar efter Emanuel!

Tisadagen den 16:e

Japp, idag är det tisdag och jag ska jobba kväll ikväll. Börjar klockan fyra. Känns skönt att få jobba lite. Komma hemifrån lite grann.
Hade bara tänkt att tagit det lugnt på förmiddan. Peter är ledig så det är skönt att ha honom hemma lite oxå.
Är så tomt utan Emanuel. Han hade visst kräkts i natt. Hoppas han inte har fått magsjuka. Lillgubben. Men det går ju så mkt elände nu så vad vet man. Känner mig själv lite tung i huvudet. Peter är förkyld han med. Bara man slipper allt sånt nu till jul. Blää.

Appropå Jul... Det går inge bra med att handla julklappar till Emanuel. Jag har inte kommit på alls vad vi ska köpa till honom. Får se om jag hinner ut en sväng i morgon och kika lite. Är ledig då, så man kanske måste passa på medans man har tid. Ska införskaffa en annan julklapp oxå, till föräldrana. =)

Nej en kopp kaffe till på det här så kanske man kan tänka lite bättre =)




Ensam =(

Har lämnat Emanuel på dagis och det känns inget vidare. Det blev så fruktansvärt tomt här på en gång. Även fast han inte har varit borta länge. Åh, jag vill ha min pojk här ALLTID!

Jämt jämt jämt

Hela tiden!


Pepparkaksbak

Nu har jag och Emanuel bakat lite pepparkakor.
Det blev en del, mest små tåg, bilar, flygplan och båtar. =) Emanuel gillade dom verkligen. Var roligt tills han skar sig på fingret på ena formen. Ganska djupt med. Stackarn. Men han fick ett plåster på fingret så det var bra sen. Tyvärr kletade han in blod i degen som var kvar, så det blev inte mer kakor än de som blev. Lite mer än halva degen i alla fall.

Själv försökte jag mig på ett stort hjärta, men det blev inge vidare bra. Det ville bara gå sönder. Så nu ser det ut som det är någon som har tagit en tugga på det, haha. Nåja. Det var ju roligt medans det varade i alla fall. =)
Ska försöka kleta på lite kristyr sen, så får ni se hr dom blev =D

Den 13:e

Jag och Emanuel sitter och kikar lite smått på film. Emanuel ser på Musse Pigg, Kalle Anka och Långben medans jag kikar lite på datorn. Känner mig otroligt trött ikväll. Vet inte varför. Seg i huvudet. antar att om jag skulle lägga mig i Emanuels säng skulle jag somna. Haha.

I morgon tänkte jag baka lite pepparkakor med Emanuel. Köpte ju ett par formar som han älskade. En bil, en båt, ett tåg och ett flygplan. Blir roliga pepparkakor det =) Sen fick jag ju en jätte stor hjärform av Peter så jag tänkte försöka fixa typ två stora hjärtan så man kan sätta i fönstret. Behöver röda band dock.

I övrigt har det varit en bra Lucia. Missade dock firandet på tvn. Men men. =)

Lucia Morgon

Idag var det luciafirande på dagis. Och Emanuel fick vara tomtenisse =) Hur söt får man bli??









En helt underbar morgon med sång och skratt. Fika blev det oxå med pepparkakor som barnen gjort själva. =) Så som sagt lev det en underbar morgon. Kan inte alla dagar börja såhär?

Ni Smygare!

Nu får ni banne mig ta och lämna lite kommentarer!!

Torsdag eftermiddag

Har varit å hämtat Emanuel på dagis nu. Så vi har tagit och gjort lite mackor och mumsar på. Emanuel tittar på Disney Channel och väntar på att "Musses Klubbhus" ska börja. Tror han är besatt i det pogrammet min lill pojk. =)

Emanuel har ingen adventskalender att öppna längre. I morse hade han öppnat varenda lucka! Dock fanns det choklad kvar i den. Snacka om att längta till jul, haha.

Ikväll är det hockey igen. Timrå möter Frölunda. Hur fan sa det gå när dom var så dåliga sist? Vet inte om jag vågar se matchen ens. Men ska göra ett försök i alla fall.

Msn!

När jag loggade in på Msn i morse upptäckte jag att det finns en ny version igen. Windows Live Messenger Beta heter den. Laddade hem den för jag tänkte pröva och se vad det är. Verkar bra faktiskt. Kul med nytt.

Testa ni oxå!

Pulkan invigd

Ännu en bra dag. Var iväg på arbetsförmedlingen och fick mitt papper påskrivet så nu är det bara att skicka iväg. Hämtade Emanuel på dagis sen och så tog vi med oss pulkan och for ut till mormor och åkte lite i backen där. Jösses så glad han var lillpruppen. Han skulle bara åka igen och igen. Tillslut var vi så blöta och såg ut som två snögubbar båda två så vi fick gå in i värmen och dricka lite varmt kaffe. Emanuel ville dock ha Oboy, men den skulle promt vara kall. Gubben var alldeles rosig om kinderna. =) 
Så nu blir det definitivt mer pulka åkning framöver. Så skoj =) 

Nu tänkte jag och Peter lägga oss i sängen och se på Madagaskar 2, äta lite ur paradisasken Peter köpte med sig och bara mysa. Man blir otroligt trött av att åka pulka med Emanuel. Haha.  

God Morgon

Jahapp, idag var det dags att dra in till Arbetsförmedlingen igen å få papper påskrivna. Känns lite motvilligt att gå dit, men jag måste nog göra det idag, annars blir det inte av denna vecka.

I morgon fick jag jobb oxå. Så jag vet ine riktigt vart jag ska göra av Emanuel. Grispass fick jag oxå, från kl tolv till åtta. Så det blir lite klurigt. Är väl det som är det värsta med ett sånt jobb när man har barn. Tiderna.

Nu ska jag ta och göra i ordning lite frukost. Blir en baugette med ost, skinka och gurka på. Love It!

Fy fan

Jag ska fan byta hockeylag! Fy fan vad Timrå var Kassa ikväll. Totalt värdelösa!

Skärpning!!!

Pulka och Lussebullar

Idag har det varit en bra dag. Emanuel har varit på dagis. Och det var faktiskt riktigt roligt att lämna honom idag för han var så glad. Dom hade bakat pepparkakor så hela dagiset luktade underbart gott när jag skulle hämta honom. Lika glad var lullpruppen när han skulle hem. Vi tog en sväng upp till Elin och Tindra och kikade lite på deras nya lägenhet. Var väldigt fint. Komiskt att dom flytta in i samma lägenhet som jag och Peter var och tittade på. =) 
Blev bjuden på jättegott thai the med skummad mjölk. Måste införskaffa det. Hur gott som helst.

Jag och Peter var och handlade lite en sväng innan jag hämtade Emanuel på dagis. Hittade en billig pulka där, så nu kan ni tro att jag och Emanuel ska ut på äventyr! Har velat köpa en pulka till honom hur länge som helst! =) Är skitkul att åka pulka. Och Emanuel är inte den som är bangen inte. Helt vild och galen i backen.
 
köpte även lussebullar. Stora och saftiga såg dom ut att vara, så det blir perfekt till hockeyn ikväll. Lussebullar och julmust. Peter är beroende av julmust =D 

Dom ringde även mig från jobbet och frågade om jag kunde jobba på torsdag. kanon det. 

Nu ska jag och Peter göra lite käk. Kycklingcurry. Låter mumsigt måste jag säga =)  

Nu är han hemma igen

Lillgubben min har kommit hem, lika glad som alltid.
Och vad passar inte bättre än att få öppna några luckor på kalendern?


Classe fick va med på ett hörn oxå =)

Idag ska vi nog bara mysa tillsammans. Och så ska vi bort till morsan å träna lite. Har fortfarande träningsvärk efter fredagens träning. =)
Sen blir det nog mera lucköppning skulle jag tro =)

Söndag

Sitter och sneglar lite på tvn just nu. Är slö. Söndagar är sega. Och nu måste jag vänta tills i morgon innan jag får hem Emanuel. Lite trist, fast å andra sidan känns det bättre att byta på måndagar. Men jag önskar jag kunde dra fram tiden så han kom hem någon gång, längtar efter honom så jag blir grön snart.

Peters syster med familj var här idag och fikade. Han fick ett jättefint ljus av dom i lite sen födelsedags present. Måste säga att jag älskar det ljuset, det luktar mocca. Ljuvligt.

Nu blir det nog en liten adventsfika med brorsan, Ewa och Tindra. Glögg, pepparkakor och russin! =)

Ikväll

Ikväll blir det fullt upp. Ska strax fara på hockey med pappa och brorsan. Ska bli skoj. Hoppas verkligen Timrå vinner ikväll.
Sen så ska jag å syrran hit å förfesta lite innan vi ska ut en sväng. Kan bli roligt, var längesen jag var ut nu. Finns ju inga roliga ställen här i stan. Men hur som helst så ska det bli roligt att få komma ut lite. =) Peter får vara chaufför =)

Nej, dags att ge sig iväg =)

Saknar min lillknopp

Längtar efter min lillpojk nu.




Åh vad han blir stor. =)

5:e December

Japp, idag är det den 5:e! Och jag saknar någon att öppna adventsluckorna med. En liten busig person. Jag saknar Emanuel. Och hans choklad kalender ligger och skriker på honom i skåpet. Det är bara helgen kvar nu, sen kommer han äntligen hem.

Idag tänkte jag försöka få nån jäkla ordning här hemma. Pyssla till den sista julpyntningen. Sätta upp julgardiner å lite sånt. Diska, plocka, dammsuga och torka golven. Tänkte åka bort till mammsen å träna lite oxå, men det är ju träning bara att städa här hemma, haha.
Nej det är väl kanske bara att sätta igång antar jag. =S

Titta titta!!

Titta vad jag hittade!

Classe som liten valp! Inte undra på att man blev så förälskad i honom. Hihi














Classe med sina syskon =)



Min söta fina lilla vovve =)



Resultatet

Färgning och förlängning klar. Och resultatet är jag helt nöjd med =)




Så skönt att man bara kan ta av det när man känner för det =P


Jag har det jag gör ikväll...




Japp, som sagt så har jag det jag gör ikväll. Men roligt ska det bli =P Tessan ska ta fram sina sy kunskaper oxå å det kan bli intressant. Haha, med tanke på att jag inte kan sy alls. Men jag hoppas ju att resultatet blir bra i alla fall. =) Bra att använda clips istället för tejp. Då kan man ta lös när man känner för det. Å slipper slita så mkt på håret. =)

Ursäkta den dåliga bilden

Jag ska över till brorsan strax. Ewa ska hjälpa mig plocka ut det hår jag har i nu, sen ska dom på innebandy träning och då tänkte jag färga min gräsliga utväxt, sy fast clipsen i löshåret å så. Skoj =) Jo jag ska ju förståss vara barnvakt till Tindra med. Men hon sover antagligen så jag hinner nog dona och grejja med det jag tänkte. Hoppas jag. =)

Hej Hopp

Sitter hos morsan just nu och väntar på att Sophie ska bli klar. Vi ska ut på birsta å kika lite. Jag tänkte köpa hårfärg så jag kan färga min hemska utväxt. Nya löshåret är redan införskaffat. =)
Tänkte se om jag hittar nån julklapp till Emanuel med. Tur att det bara är honom man ska köpa till.

Nej nu får syster yster vara klar nån gång.



Tröööött

Nu är jag hemma igen efter att ha jobbat två dagar med nio timmars pass. Fy fan. Blir så otroligt trött när man inte är van. Men visst är det roligt oxå. Speciellt när pengarna kommer.
Jag fick jobba ganska så mycket över jul. Känns roligt.

Internet har ju krånglat oxå, så därför har jag inte skrivit på ett tag. Bytte till telia fiber, men nu funkar inte det trådlösa, så jag håller på att bli galen! Telia Felia! Fattar inte varför man bytte egentligen. Men men, bäst för dom att det blir bra.

I morgon ska jag försöka städa här hemma. Få upp lite julgardiner å sånt. Handla behöver vi med, så vi får väl se. Å så måste jag fixa nytt löshår. Får se om man har råd med det.... I alla fall måste jag färga min hemska utväxt....

Nej nu blire mys med älsklingen <3

RSS 2.0