Tillbaka till verkligheten

Idag börjar jag jobba igen. Känns lite motbjudande, men samtidigt så känns det bra, lite blandade känslor. Jobbar hela helgen och det är väl det värsta eftersom både Emanuel är här hemma och att Peter för en gångs skull är ledig. Men men, jag börjar inte förrns klockan tre idag, så lite kan vi nog hinna med innan dess.

Igår var jag ut och shoppde en sväng med syrran. Kom över en del saker som jag behöver. Kul att få shoppa hemma igen faktiskt, när man vet vart saker och ting finns =)

Vi ska nog ut på prommenad idag, jag och min lilla familj. Ut i solen ska vi gå... =) Man får passa på medans det är fint =)

Äntligen!

Idag kommer Emanuel!
Som jag har längtat efter min pojk de här veckorna! Men nu ska han vara hos mig hela denna vecka ut och nästa. Så skönt. Jag ska hämta honom från dagis sen mitt på dagen. Kan knappt vänta! Har ju en påse här med grejjer som bara står och väntar på honom. =)

Uppdatering

Ja det är vä dags att uppdatera lite här nu då =)

Jag har äntligen kommit hem från Spanien och sovit ut lite. Igår blev bara en lugn dag. Kom hem vid halv sex i går morse. Classe skällde ut mig när jag kom in genom dörren. Han kände inte igen mig först. Men sen så höll han på att ha ihjäl mig av lycka. =) Lilla Classe hade saknat sin mamma. Hihi.

Dom här två veckorna har varit härliga. Jag har varvat solning och avslappning med lite shopping i olika städer, jag har ridit i bergen och varit ute bland maskerade folk.
Det har verkligen varit underbart.




Vårt hus vi hyrde




På en kulle =) (Det blåste ganska mycket)




Havet vid Almuñecar





Var in i en butik där dom hade alla möjliga underbara kläningar av alla de slag. Här med en favorit.





Här har vi precis ridit. Och ja, i spanien rider man inte med hjälm....





Sötaste vita åsnan =)


Okej, det var i alla fall lite bilder. Ska lägga upp lite flera sen. =)




Jag är hemma!!

Ville bara tala om det =)

Ska uppdatera lite senare, men nu först ska jag sova. =)

Snart är det dags!!

I morgon smäller det.

I morgon åker vi!

Spanien, här kommer jag!!


Ja ni lär inte höra så mycket av mig här nu på ett tag. Jag ska vara i solen och ha det mysigt =)
Börjar faktiskt bli lite nervös nu. Har packat hela kvällen =)

Nåja, ha det bra alla där ute tlls vidare =)

2

Jaha, nu är det endast två dagar kvar innan vi åker.
Jag börjar känna mig väldigt nervös faktiskt.
Idag har jag en del grejjer att fixa. Bl a ska jag fixa lite underkläder, jag ska köpa hårgfärg, och mamma ska få hjälpa mig med det, jag ska ev på arbetsförmedlingen och fixa papper, växla pengar och fika med Erika på stan. Sen ska jag ner i förrådet och rota reda på min resväska. Så jag har nånting att packa i.
Jösses, jag vet inte ens vad jag ska ha med mig =S Jag kommer springa omkring här som en yr höna resten av tiden innan vi ska åka.

Emanuel åker till pappa i morgon med. Känns lite jobbigt att vara utan honom så pass länge. Så ikväll ska jag försöka vara med honom så mycket jag kan.

Jag kan inte ens tänka klart just nu....
Måste nog skriva en lista =)

3!

Tre dagar kvar!!!



Vet hut!

Jösses vad jag retar upp mig på vissa människor. Man tror visst man kan undvika dom, men inte ens på Dagis gör man det. Jag blir riktigt förbannad ju mer jag tänker på det. Inte undra på att ungar växer upp till mobbare och allt vad det är! Grrr....

Nej nu måste jag tänka på annat. Innan jag börjar hetsa upp mig alldeles. Men man blir lite less på hur man blir behandlad ibland. Det är bara den sortens människor som gör mig så arg.

Bäst att koncentrera sig på dagens händelser istället. Idag ska jag prata med chefen, så jag måste nog ta och skriva upp vad det är jag vill ha sagt. På ett sätt käns det väldigt spännande att få höa vad dom säger, men å andra sidan känns det lite skrämmande med. Men ja, vi får väl se. Håll tummarna för mig =)

Tiden går snabbt

Fem dagar kvar och nu böjar det allt pirra i magen =)

Mysig Måndag

Nu är äntligen Emanuel hemma!

Vi har ätit oss en riktig brak middag, tagliatelle med köttfärssås och vitlöksbröd. Alla tre åt så det stog ut genom öroren på oss, haha. Så himla mysigt. Nu har Emanuel och Peter däckat ihop på soffan och pustar på maten. =) Så mysigt med hela min lilla familj hemma.

Själv tänkte jag dyka ner i soffan med en tidning. Sen köpte jag mig en Marabou Daim som jag tänkte knapra lite på när Emanuel lagt sig. Så det blir nog bara slappt resten av denna kväll.

I morgon blir det jobb igen.
Ska prata med chefen oxå. Det här går ju inte, jag är så less på att jobba extra bara. Så får väl se om dom har nåt possitivt till mig.


Nej, nu till soffan jag med =)

6 dagar!

Idag är det bara 6 dagar kvar tills vi åker!! Fan vad tiden går fort =P

RSS 2.0