Problems...

Vi har ett problem...

Vi vet inte hur vi ska ställa sofforna för att det ska bli bra. Nu har vi provat två varianter och är inne på vår tredje. Inte lätt.

Jag vill ha en ny soffa. Inte två tresitts soffor.

Vi lever!

Och internet till och med funkar!! Hur bra känns inte det här då?

Jag kan säga att jag har sovit som en gudinna inatt. Vilken otroligt lugn det är här. Jag och Peter skruvade ihop våran säng sent i går kväll, och givetvis hade vi inga lampor, så jag fick sticka till gamla lägenheten å hämta.

Nu är väl nästan allting på plats här i nya lägenheten, förutom nå smådelar å städningen kvar där borta. Allt står som huller om buller i vårat vardagsrum. Jösses.
Men idag ska Emanuel på dagis, vi ska strax gå. Toppen att det bara är nedanför vårt hus i princip =)
Sen tänkte jag nog ta och försööka få upp hyllorna, torka ur dom och ställa dom där dom ska stå. Sen ska jag nog iväg och handla en sväng. Vi har ju typ ingenting här. Nu har vi ju en stooor kyl och en stooor frys att fylla =P

Dags att traska ner till dagis med Emanuel.

Nu är det dags!

Har fått nyckeln idag till vår nya lägenhet. Känns hur underbart som helst. Vi har varit där tre gånger nu med karonger och sopsäckar med kläder och dyligt. Puh, det tar verkligen på krafterna måste jag säga. Jag är helt slut nu, av bara det där. Undrar just hur man kommer att må efter i morgon jag... Det är ju typ allting kvar här känns det som.

Men i morgon ska vi i alla fall försöka dra iväg med det mesta möjliga. Alla tunga grejjer och allt sånt. Sängen kommer nog bli värst, eftersom vi måste skruva isär hela skiten, ta upp två tunga dynor och hela ramen. Sen skruva upp hela skiten igen. Fy fan, det ser jag verkligen inte fram emot. Men det är ju ett måste, vi ska sova där i morgon natt. Det däremot ser jag fram emot.

Emanuel är äntligen hemma också. I morse fick vi fara in på vårdcentralen för han har fått utslag på hela benen. Förmodligen av medicinen han fick mot öroninflammationen. Lillgubben. Men det var inte så mycket att göra åt det, han har ju ätit klar kuren så det är bara att hoppas på att utslagen försvinner.

Nåväl. Jag tänkte bara slappa nu, lär väl somna här i sängen snart skulle jag tro. Trött som tusan. Ska upp tidigt i morgon, Emanuel ska på dagis, och jag ska hämta brorsan efter det, så vi kan få lite bärhjälp.

Hoppas vi överlever!

Nybryggt kaffe och packning

Har nyss vaknat och ligger i sängen och myser. Känner mig trött efter allt jobbande hela veckan. Och än är det både idag och imorgon kvar.

Vi har dock fått ett ungefärligt datum för våran flytt, och det ser ut som att vi kommer få nyckeln ändra på måndag, under dagen, eller på tisdag morgon. Så eftersom Peter är ledig på tisdag, kommer det bli bråttom med flytten då. Bara ösa iväg  allt man kan. Och jag undrar just hur det går när vi knappt har packat. Nåja, sovrummet är i alla fall halvklart. Alla kläder och så är i princip nerpackade. Idag tänkte vi försöka ösa ner lite porslin från köket, böcker och sådant som man inte behöver använda just nu osv. Vi får väl se hur det går. =)


Nu blir det lite frukost från statoil. Nybryggd kaffe latte, mm mm =)

Vart fan ska jag börja??

Jag och Peter har varit och hämtat kartonger idag. Nu ska vi allt börja packa. Men sen slog det mig, vart fan ska jag börja??
Manne lämnade sitt rum som en total katastrof, han skulle promt hitta alla sina bilar att ta med till pappa.  Så ja, Therese har nånting att göra i alla fall....




God morning

Igår var ingen bra dag. I alla fall inte eftermiddagen och kvällen. Jag fick en sån dundrande huvudvärk, nästan migränliknande. Och vad jag än gjorde blev det inte bättre. Fy.

Men idag mår jag lite bättre i alla fall och jag och älsklingen hade tänkt att påbörja packningen inför flytten. Oj oj, när jag tänker efter är det en hel del som ska packas. Och då menar jag en hel del!

I morse var dom hit och bytte handfat. Äntligen. Fan vad less jag har varit på vårt gamla med ett stort fett hål i. Men nu sitter det ett nytt och fräscht där så det känns bra. Typiskt då när vi ska flytta snart. Haha, men å andra sidan så spelar det ju ingen roll. Jag är ju glad att vi får flytta härifrån. Och in i en större lägenhet med mer plats.

Nej nu känner jag att kaffetarmen börjar dansa...

Efter en härlig prommenad

Jahapp, idag är det måndag igen och strålande väder ute. Jag och Classe har nyss varit ute på en härlig prommenad. Så skönt att man äntligen kan prommenera utan snö och halka.  

Ska strax iväg på jobbet, så jag sitter å käkar lite lunch nu. Blev trött efter prommenaden, haha. Classe med, för han sover ute vid ytterdörren. =)

Emanuel är hos pappa nu. Han åkte ju på en öroninflammation, stackarn. Så i lördags fick vi åka in till vårdcentralen och kolla upp. Han var sjuk nästan hela veckan, min pojke och nu saknar jag honom så det gör ont. Jag gillar inte att släppa iväg honom då han är sjuk. Men men, jag måste ju jobba oxå.
Denna månad kommer bli ganska tuff. Räkningar hit och räkningar dit. Men vi har ju en högre hyra nu oxå. Fast det är det nog värt. Hoppas jag =)

Snart Flytt

Tiden går fortare än vad man tror.

I morse ringde tjejen som bor i lägenheten vi ska flytta till. Hon sa att hon skulle börja flytta i helgen, så vi kanske får börja flytta in redan till veckan. Jösses. Och jag har inte åstakommit nånting här hemma vad gäller packning och rensning av gamalt skit. Det enda jag lyckats med är halva min garderob.
Hoppas att besiktningen av lägenheten går fort så vi kan få flytta snart. Känns ändå skönt med lite mer tid på oss än om vi bara ska flytta på två dagar. Det känns riktigt bra med tjejen som bor där nu oxå, hon ska bara flytta en trapp upp. Väldigt trevlig måste jag säga. Kul att man kan prata via henne i stället för att hålla på å ringa hyresvärden för att få reda på läget.
Bara hoppas att det går som man vill nu då. Jag jobbar ju rätt mycket till veckan.

Nåja, jag ska diska lite å så nu, innan Erika kommer hit på besök. Ser förjävligt ut här nu. Well well, down to it!

Torsdag

Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar lite på musik. Har gaska nyligen klivit upp. Med en jäkla smärta i nacken som vanligt.
Emanuel mår bättre idag. Han har ingen feber. Så det känns skönt. Blir nog bara lugnt idag med, skulle jag tro. Jag tänkte att jag kanske skulle ta mig in till AF, om jag får hit mormor så hon kan va barnvakt en liten stund =) Så vi får väl se. Måste nog fortsätta städa här hemma med, på nåt vis blir det aldrig klart....


Det Okända

Ikväll sänder dom Det Okända från Borgvattnets Prästgård. Det ska bli riktigt skoj att se, med tanke på att man själv varit där och filmat, haha. =)
Så ikväll kl 20.00 kommer jag sitta uppkrupen i soffan med ett stort glas Cola och bara mysa till det =)

Spännande spännande



39,4

Emanuel har fortfarande feber. Han har sovit sen kl ett idag. Stackarn. Tog precis tempen igen å så fick han lite hostmedicin och alvedon. Han hostar ut lungorna snart tror jag =S Hoppas det går över för lillgubben snart. Jag blir bara lite rastlös då han är sjuk.
Snart kommer älsklingen hem så jag ska börja lite med maten. Skönt att han slipper jobba över idag.


Bland hårfärg och spyor

Jaha, nu sitter man här med en sjuk unge igen. Tycker inte han är annat än sjuk min lilla grabb.

Igår var det en underbar förmiddag och eftermiddag. Jag och Emanuel drog in till stan och träffade Erika. Vi köpte med oss lite kaffe och satte oss ute i parken i stan och surrade massa skit, medan Manne lekte på dom nya klätterställningarna dom har där, som jag tycker ser farliga ut.

Sen träffade vi Sophie, for till birsta och köpte hårfärg. Efter det stack vi hem till henne och tog en kopp kaffe. Men inte fick jag sitta länge, för då bestämde sig Classe för att både kräkas och bajsa. Som tur var han jag öppna balkongdörren så han hann ut. Syrran bor ju på nedre plan. Happ, bara att torka hundkräka då. Inte nog med det, både jag och syrran skulle ju färga håret, och jag hade precis sköljt ur mitt hår när nästa började spy. Stackars mina pojkar.
Blev bara till att pallra sig till bilen och hämta ett par rena byxor till Emanuel. Som tur var kräktes han inte mer under bilfärden hem.

Nu ligger vi här i sängen och myser. Alla utom Peter, som stack iväg till jobbet kring sex i morse. Blir nog en lugn dag idag, tänkte jag skulle börja städa lite. Kan hända att vår flytt blir av tidigare, så lika bra att sätta fart =)

Släpp fångarna låss, det är vår!

Nu är det verkligen vår, känns det som!

Idag tänkte jag ta med Emanuel in till stan och ta en kaffe med Erika i solen. Det ska bli riktigt skönt. Snacka lite skit och mysa. Emanuel är ledig från dagis idag. Han är lite snorig, och jag är ju ändå ledig från jobbet så =)
Ser fram emot en dag i solen faktiskt.

Bloggtorka

Jag har inte skrivit i bloggen på en vecka ungefär, men jag har inte haft något speciellt att skriva om heller, jag har mest jobbat.

Nu är Emanuel hemma hos mig igen, och det känns verkligen dunderskönt.
Påsken har varit rätt okej. Lite tråkigt att inte Manne har varit hemma hos mig, men men. Det är sånt man får ta, även fast att hjärtat håller på å brista.

Nu är jag i alla fall ledig tills nästa lördag, så det känns faktiskt skönt. Och det känns verkligen som att våren är på väg på allvar nu. Så himla skönt. Jag har god lust att åka in till stan i morgon och sätta mig ute och dricka kaffe och mysa.

Just ja, jag har påbörjat utrensning nu av garderoberna. Vår säng är just nu bara ett klädberg. Är ju en del som jag ska slänga. Ska bli riktigt skoj att gå igenom Emanuels rum. Jag menar, han har ju inte lite saker direkt... Hehe.

Ikväll blir det nog bara lugnt. Tänkte kolla lite på Top Model när jag hittat sägen igen under all bråte. =) Sen får vi väl se.

Ja

God morgon

Idag har jag sovit länge. Vaknade klockan elva. Känner mig hur trött som helst. Och igår gjorde jag inte mycket. Var på en prommis med Classe, annars blev det inte många knop. Vet inte varför jag är så trött...

Idag är det job igen. Börjar dock inte förns klockan fyra. Jobbar kvällspasset ikväll, och det passar mig utmärkt. Lite segt med dom lååånga passen, där man jobbar typ åtta timmar. Har ju tagit på mig två sånna förra veckan så. =)

Längtar efter Emanuel. Han kommer inte förns på söndag. Det är så tomt här hemma. Vad skönt det ska bli att få flytta så han får bättre plats med sina grejjer. Visserligen kommer hälften av hans grejjer att bli bortkastade, då han har så mkt som är trasigt eller inte använder.
Gruvar mig för att börja gå igenom all bråte här. Huga... Det är mkt som åker bort nu. =) Bättre plats för nya saker.

Nytt Läge!

Nu är det äntligen klart!
I morse fick jag det efterlängtade samtalet. Hade dock inte trott att det skulle gå så snabbt men, här går det visst undan.

Jag och älsklingen var och tittade på en större trea här i samma område som vi bor i nu. Den lägenheten vi tittade på är lite fräschare än den vi har nu. Hela huset är det förresten. Både jag och älsklingen kände att vi ville ha lägenheten, och Emanuel verkade gilla den han med. Så igår var vi in till hyresvärden och skrev en intresseanmälan om att få byta lägenhet. Redan i morse ringde dom och sa att dom beviljade det, och att vi ska in dit så vi får skriva kontrakt och så vidare.

Vi ska flytta!!



Redan första maj får vi börja flytta in, och det är alltså bara 29 dagar kvar till dess! Jag och älsklingen har redan börjat planera hur vi vill ha det och vad vi ska fixa för grejjer. Det känns verkligen superbra just nu!

Det här har jag väntat på så länge!

RSS 2.0